ЦСКА завърши 1:1 с ЦСКА 1948 на стадион Българска армия

...
ЦСКА завърши 1:1 с ЦСКА 1948 на стадион Българска армия
Коментари Харесай

ЦСКА изпусна победа срещу "ЦСКА 1948" в късна драма

ЦСКА приключи 1:1 с " ЦСКА 1948 " на стадион " Българска войска " в мач от предпоследния кръг на Първа лига. Червените имаха късмет да усилят задатъка си пред " Лудогорец " на върха в класирането, само че стигнаха единствено до точка. Енес Махмутович изведе ЦСКА напред, само че Педриньо изравни за гостите. В 102-ата минута Иван Турицов пропусна дузпа за домакините.

ЦСКА води с 2 точки пред " Лудогорец " преди мача на първенците против " Левски " в Разград по-късно довечера. " ЦСКА 1948 " стопира и втория кандидат за купата, откакто приключи с " Лудогорец " в предходния си мач.

Първото състояние в мача беше в 17-ата минута, когато Тобиас Хайнц стреля, само че не откри вратата. В идващите минути и двата отбора не създаваха рискове. Джонатан Линдсет получи опция да стреля, само че беше надалеч от задачата.

Домакините поведоха в 40-ата минута. Симеон Петров почисти, само че топката стигна до Енес Махмутович, който се разписа с удар от границата на наказателното поле. Малко по-късно Маурисио Гарсез можеше да вкара втори гол за ЦСКА, само че не уцели вратата.

Гостите изравниха в 45-ата минута. Педриньо стреля от към 25 метра, а Густаво Бусато не съумя да избие топката.

След почивката Хайнц беше покрай гол за ЦСКА, само че откри напречната греда след директен свободен удар. В 60-ата минута Юрген Матей от ЦСКА получи травма и беше заменен от Мено Кох.

И през второто полувреме двата отбора рядко проведоха положителни офанзиви. Кох стреля неопределено с глава след осъществяване на корнер. Педриньо опита акробатично осъществяване, само че без триумф.

В продължението на мача Дюкенс Назон от ЦСКА се размина с топката наоколо до вратата. В 97-ата минута ЦСКА получи много противоречива дузпа за игра с ръка на Ангел Грънчов. Топката се удари в ръката му, до момента в който той беше с тил към нея и с разперени ръце след скок. Съдията в началото не свири, само че след обзор на системата за видеоповторение (VAR) реши, че дузпа има. Иван Турицов обаче я пропусна, откакто не съумя да уцели вратата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР