ЦСКА започна подготовката си за пролетния полусезонСтарши треньорът Нестор Ел

...
ЦСКА започна подготовката си за пролетния полусезонСтарши треньорът Нестор Ел
Коментари Харесай

ЦСКА започна подготовката си за пролетния полусезон

ЦСКА стартира подготовката си за пролетния полусезон
Старши треньорът Нестор Ел Маестро събра футболистите на ЦСКА-София за първо занятие въз основата в Панчарево. С представителния отбор тренировки стартират трима от гениите на "армейската" школа - Мартин Смоленски (роден 2003 г.), Йоан Бауренски (2001 г.) и Никола Борисов (2000г.).

След мощните си изяви през есента във Втора лига, от Литекс се завръща вратарят Петър Петров. Новите попълнения, по чието привличане работи управлението, ще се причислят в хода на подготовката.

"Червените" ще упражняват двуразово в идващите дни, през които редом следва да им бъдат направени и наложителните медицински и функционални проучвания. Единственият отсъстващ с позволение на управлението е бразилецът Жеферсон Телес, който ще се причисли към съотборниците си до края на седмицата.

Отборът ще се приготвя в София до 15 януари, след което следва двуседмичен лагер в Испания. До 29 януари ЦСКА ще изиграе 4 контроли в региона на Марбея. Първата ще се организира на 16 януари против немския Бохум, останалите другарски срещи ще бъдат оповестени в околните дни.

След завръщането в София, според от метеорологичните условия, ще се реши къде отборът ще се приготвя до началото на пролетния полусезон. До първия формален мач треньорският щаб възнамерява още две инспекции на родна земя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР