ЦСКА загуби отново от Йънг Бойс, този път с 0:1

...
ЦСКА загуби отново от Йънг Бойс, този път с 0:1
Коментари Харесай

Йънг Бойс излъга ЦСКА в гъстата мъгла

ЦСКА загуби още веднъж от Йънг Бойс, този път с 0:1 в гъстата мъгла в София. Червените още веднъж са без вкаран гол в групата си в Лига Европа и единствено с точка от изиграни четири мача.

През първия четвърт час играта бе равностойна. Швейцарците нападнаха малко по-опасно, само че без да насочат удари, които да затруднят Бусато.

Постепенно швейцарците постановиха напън, направляваха топката доста по-дълго от нашия отбор и стигнаха до гол в 34-ата минута. Тогава Нсаме бе изведен отдясно в наказателното поле, стреля от извънредно дребен ъгъл, само че пласирането на Бусато не бе положително и позволи леко попадение за 1:0.

Второто полувреме стартира с шут на футболист от Йънг Бойс, само че Бусато без проблем улови. В 47-ата минута пред Нгамело се откри добра опция за изстрел от 7-8 метра след офанзива отдясно, нападателят шутира, а Бусато още веднъж избави.

В 64-ата минута Белтраме стреля от фаул, отсъден за нарушаване против Соу, само че Балмос избави. В ответната офанзива Гарсия центрира по земя към Аебишер, който шутира рисково с едно допиране, само че около десния непряк дирек.

Над София падна гъста мъгла, която в допълнение затруднява играчите на двата отбора.

В последна сметка алените имаха единствено един прецизен удар къв вратата на швейцарците и върлеки желанието си, не се избавиха от загубата.

Тимът на ЦСКА остава финален в класирането сега с една извоювана точка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР