ЦСКА загуби от втородивизионния германски Нюрнберг с катастрофалното 0:5. Проверката

...
ЦСКА загуби от втородивизионния германски Нюрнберг с катастрофалното 0:5. Проверката
Коментари Харесай

В ЦСКА е време за сверяване на часовниците

ЦСКА загуби от втородивизионния немски Нюрнберг с пагубното 0:5. Проверката бе цялостен неуспех за " армейците ", като те не оказаха никаква опозиция и справедливо противникът ги наказа пет пъти. Въпреки, че контролите не са изключително мерило и резултатите от тях не се одобряват толкоз съществено, то този дуел сигурно би трябвало да алармира за проблемите в игрови проект.

Важно е да се означи, че немците са в края на подготовката си, защото шампионата им стартира след седмица. Друга детайлност, която би трябвало да се изтъкне - отборът от Втора Бундеслига преди десетина дни вкара 5 гола и на Байерн (Мюнхен) в контрола, в която излезе като победител с 5:2. Независимо, че баварците през второто полувреме играха с футболисти, които не са познати на необятната футболна общност, Нюрнберг съумя да наниже 5 гола на първенеца на Германия. Едва ли доста тимове могат да се похвалят с такова достижение, само че тези обстоятелства ще ги оставим настрани. В случая е значимо да се свери часовника на ЦСКА.
 Снимка 462665
Източник:

За жал на всички " червени " почитатели, тимът на " армейците " сподели, че е надалеч от своите стандарти. Тимът на Милош Крушчич не показва нищо стойностно в офанзива, а отбраната, която преди този мач не бе допускала попадение във вратата си от 2 месеца, също се провали. И то чутовно. Капитанът Петър Занев показа след мача, че отдава загубата на тежките пътувания. Но също по този начин призна, че тимът позволи много съществени тактически неточности.
 Ас на ЦСКА отнесе съществени рецензии
Ас на ЦСКА отнесе съществени рецензии

От треньорския щаб разкритикуваха Евандро

В играта на ЦСКА липсваше скоростта. Крушчич " оряза крилата " на огромната си звезда от първия дял на шампионата - Евандро. Той бе върнат малко по-назад, в дясната зона на терена и трябваше да оказва помощ повече на отбраната. Това бе спънка за бразилеца, защото по този начин той не успяваше да заплаши вратата на противника по никакъв метод. Друг от футболистите, от които се чака да осъществя още повече попадения и да взема решение дуелите напролет - Али Соу, също бе изолиран. В играта на " армейците " липсва бързият преход от отбрана в офанзива, което оставя гамбиеца в множеството случаи самичък в предни позиции, а той не е оня голаджия, който може да измъкне нещо от тези обстановки, както го правеше Фернандо Каранга.
 Снимка 462662
Източник:

Липсата на скорост идва от неефикасните флангове. ЦСКА разполага с много крила, които могат да трансформират това. Отабор за следващ мач не се запомни с нищо изключително и разочарова с изявите си.

В тима се завърна Едвин Джеси. Първият престой на ганаеца в ЦСКА бе на приливи и отливи, само че той потвърди, че може да бъде потребен на отбора. Ако забележим формата му от началото на предишния сезон, когато бе в основата на рисковите офанзиви против Копенхаген, то е редно да получи втори късмет в състава на " армейците ".

Греъм Кери също е променлив в изявите си, само че в някои от дуелите се видя, че има взор върху играта и даде няколко значими асистенции.

От травма се завръща позабравеният Рафаел Енрике, който е доста бърз и техничен и доста пъти е " развинтвал " отбраната на противниците, изключително в дуелите против Левски.

Забелязаха се и няколко положителни комбинации сред единствения нов футболист в тима Ахмед Ахмедов и твърдата запаса Денис Давидов. Юношата на Спартак (Москва) на няколко пъти успяваше да откри Ахмедов, показвайки добра визия в играта и друг взор. Липсата на задоволително минути на терена за руснака му пречи да покаже цялостния си капацитет, който сигурно е явен, доказвайки го в дребното моменти, които е бил на терена.

Тези няколко футболисти сигурно могат да трансформират нещата на терена и да вкарат в допълнение мощност и заостреност по фланговете. С тях " армейците " имат задоволително ширина в състава си и Крушчич може да ги употребява все по-често.
 Нюрнберг разруши ЦСКА с 5:0
Отбор от Втора Бундеслига преби ЦСКА

" Червените " изгубиха с 0:5 от Нюрнберг
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР