ЦСКА загуби финала за Купата на България. Игра по-добре от

...
ЦСКА загуби финала за Купата на България. Игра по-добре от
Коментари Харесай

Да има малко радост и за левскарите

ЦСКА загуби финала за Купата на България. Игра по-добре от Локомотив (Пловдив), само че се провали на дузпи. Пак пропусна Али Соу, за кой ли път. Вратарят Бусато пък не избави нито един удар от бялата точка. Причините за следващия сезон без трофей за ЦСКА ще отбележим в различен текст. В този иде тирада за продължаващото комплициране от страна на почитатели на борещия се да не банкрутира Левски. Е ли това ЦСКА или не е... Всъщност, видяхме такова комплициране и у последователите на Локо нощес. Пяха " бий чорбата по главата ", след това пяха нещо си за Литекс, след това отново се присетиха за " чорбата ", с цел да се стигне до транспарант " още от дете припозна това тире ".

Да има малко наслада и за левскарите. Които изтърпяха доста през този сезон. Най-вече драмите с акциите, разнасяни из Софийските улици и булеварди от журналиста Сашо Диков. Между десетките изявленията с Тити Папазов, пропити със сълзи и мятане на амбразурата, сред новините за лиценз и тежки договаряния с Петър Хубчев за заплати и неустойки, сред всекидневни такива за напускащи играчи, сред новини, че още няма открити пари от новите притежатели, сред отпадането на полуфинал за Купата от същия този Локомотив, който надигра тотално Левски в първия полуфинал за същата тази Купа, почитателите на " сините " дочакаха и " положителната вест " - няма трофей за ЦСКА.

Чудесно. Няма. От 2016-а насам няма, към този момент 4 години. За Левски няма от 11. Откакто " армейците " се завърнаха в Първа лига, постоянно са пред огромния си противник в крайното класиране на Първа лига. Имат преимущество и в резултатите от Вечното дерби. Това дерби не е Вечно за " сините ", но и те като почитателите на Локо по време на въпросния мач - лудо слаломират сред " чорбата ", " алените отпадъци ", " Литекс " и " тирето " - като Тити на алено.

Видяхме и какви ги свърши Вили Вуцов след финала. Според сътрудници, той е ядосан, че не го взимат на работа в Левски. Голям другар е с Тити, а още няма покана. Може след този клип да има.

Да има... и за левскарите малко наслада да има. Сега, в края на този сезон. Че идва нов, към този момент селекции се вършат. И е много евентуално 11-те години да станат 12, в сравнение с 4-те да станат 5.
 От Левски поздравиха Гонзо
От Левски поздравиха Гонзо

" Ръководството, футболистите и чиновниците на Левски честитят празника на Георги Иванов "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР