ЦСКА за поредно лято ще бъде много активен по време

...
ЦСКА за поредно лято ще бъде много активен по време
Коментари Харесай

ЦСКА се разделя с половин отбор през лятото

ЦСКА за следващо лято ще бъде доста деен по време на летния трансферен прозорец, написа „ Тема спорт “. След края на актуалната акция се чака Борисовата градина да бъде напусната от над половин тим футболисти, като сигурно ще си тръгнат Брадли Мазику и Греъм Кери, чиито контракти изтичат и няма да бъдат възобновени. Освен това към изхода към сегашния миг гледат Жеферсон и Йоан Баи. „ Червените “ мъчно ще задържат звездата си Жорди Кайседо, а за мястото си в отбора не е сигурен и никой от останалите нападатели – Бисмарк Чарлс, Калоян Кръстев и Ахмед Ахмедов.

В тази връзка на „ Армията “ се готвят интензивно за летния трансферен прозорец, като даже към този момент са набелязани няколко футболисти на невралгични за отбора постове и изявите им ще се наблюдават под лупа до края на сезона. ЦСКА сигурно ще опита да притегли ляв бек, двама полузащитници – опорен и изобретателен, както и централен нападател, който да бъде заместител на Кайседо. Очаква се „ алените “ да влязат в диалози с Ботев (Пловдив) за крайния бранител Па Конате, а общо взетите играчи да са най-малко шест.

Лятна селекция от половин дузина футболисти няма да е нищо ново за клуба от Борисовата градина. Откакто ЦСКА се завърна в елита през 2016 година, на „ Българска войска “ не са дошли по-малко от шестима състезатели (през лятото на 2017-а). В началото на актуалната акция да вземем за пример „ алените “ привлякоха 8 играчи, като е любопитно, че съвсем половината от тях към този момент не са част от отбора. Хамза Чатакович и Карол Метс минаха надлежно във ФК Сараево и Цюрих, а Жуниор Нзила тренира самостоятелно, изчаквайки договорът му за наем да изтече.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР