ЦСКА взе престижна победа срещу Базел, макар и в контролна

...
ЦСКА взе престижна победа срещу Базел, макар и в контролна
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА припомниха думи на Десподов след успеха срещу Базел

ЦСКА взе влиятелна победа против Базел, въпреки и в контролна среща, играна в Австрия.

Успехът на „ алените “ се игра пред стотици почитатели на българския отбор, които сътвориха чудесна атмосфера, не изключително присъща за срещи с надзорен темперамент.

Футболистите на ЦСКА играха мощно, евентуално настървени от поддръжката по трибуните.

Това накара последователи на софийския отбор да напомнят в обществените мрежи думи на някогашната звезда на отбора и сегашен футболист на Лудогорец Кирил Десподов.

През юни 2017 година, по време на лагер в Австрия, ЦСКА още веднъж се радваше на солидна поддръжка, което накара Десподов да напише:

„ Днес на контрола в Австрия ЦСКА имаше повече почитатели, в сравнение с Лудогорец, когато стана първенец. Някои неща не се купуват с пари, единствено ЦСКА “.



Думите на Футболист №1 на България пристигнаха след триумфа на „ алените “ против Карабах Агдам с 5:2. Във въпросния мач националът на България вкара две попадения.

През сезон 2020/2021 година обаче Десподов игра чартърен в Лудогорец, преотстъпен от Каляри.

През март 2021 година „ орлите “ го откупиха от италианския отбор и той продължава да бъде футболист на първенеца на България.

Фенове на ЦСКА направиха посредством колаж и съпоставяне сред атмосферата на контролата с Базел и последния край за Купата на България, извоюван от Лудогорец с 3:1 против ЦСКА 1948.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР