ЦСКА все пак наистина ще продаде един от играчите си

...
ЦСКА все пак наистина ще продаде един от играчите си
Коментари Харесай

ЦСКА продава един от капитаните си на Стяуа

ЦСКА въпреки всичко в действителност ще продаде един от играчите си в най-кратки периоди. Според румънските медии, "червените " и сътрудниците им от Стяуа са в напреднала фаза на договарянията за прекосяването в Букурещ на един от капитаните на тима Божидар Чорбаджийски.

Новината е на челните позиции в съвсем всички водещи издания в северната ни съседка. Единственото разминаване в информацията е единствено за метода, по който ще се реализира договорката. Едни от тях настояват, че националът ще отиде там чартърен до края на годината с алтернатива за откупуване, а съгласно други непосредствено ще бъде изплатен.

"Да, истина е, че преговаряме с този състезател. Трансферът към момента не е изцяло организиран, само че диалозите са налице и са в доста напреднала фаза. Скоро ще има развръзка ", показа шефът на Стяуа Нарцис Радучан.

В Румъния означават, че Чорбаджийски е получил развиване по време на работата на "Армията " на Еди Йорданеску. Иначе той има 139 мача и 9 гола за "червените ", като е единственият останал от състава, който завоюва Купата на България през 2016 година

При информациите в понеделник, че има интерес от задграничен клуб към нападателя Али Соу и се чака в четвъртък да има договорка, от "Армията " реагираха като ужилени и съзряха скрит план против тях. Сега обаче мълчат, което дава индикации, че в действителност договорка за Чорбаджийски се пече.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР