ЦСКА вкара цели 9 гола в мрежата на своя юноша

...
ЦСКА вкара цели 9 гола в мрежата на своя юноша
Коментари Харесай

ЦСКА с втори обрат за сезона, Берое е любимата червена жертва

ЦСКА вкара цели 9 гола в мрежата на своя младеж Иван Караджов и Берое този сезон. На 31 юли " алените " победиха с 5:1 на " Армията ", започват със статистическите си данни сътрудниците от " Тема Спорт ". Точни и в двата мача бяха Иван Турицов, Дюкенс Назон и Браян Морено. През лятото с две попадения се регистрира Маурисио Гарсес, а в този момент вкара и Де Нойер.
 Кюстендилеца: Тази година ще им е трудничко на всички
Кюстендилеца: Тази година ще им е трудничко на всички " доброжелатели "

Ето какво написа

ЦСКА реализира втори поврат за едно полувреме от началото на сезона. Любопитно е, че и за двата с голове се регистрират Брадли де Нойер и Иван Турицов от дузпа. В края на август " армейците " победиха ФК ЦСКА 1948 с 2:1 след откриващо попадение на Ангел Бастунов в 51-ата минута. Турицов изравни от бялата точка в 77-ата, а в 87-ата нидерландецът вкара победния гол с мощен шут, който заслужи премията за най-красиво попадение на 2022 година.

" Червените " са 100-процентови при наказателните удари през сезона. Досега те са получили пет и са материализирали всеки от тях. И трите попадения на Турицов от акцията са точно от дузпа (в двата мача с Берое и против ФК ЦСКА 1948), а на два пъти от бялата точка осъществя Дюкенс Назон (на Ботев Пд и Пирин Бл).

ЦСКА реализира шеста поредна победа при посещение. След провалянето от Лудогорец в Разград през октомври " армейците " надиграха поредно Ботев Пд, Ботев Вр, Арда, Локо Пд, Черно море и в този момент Берое.

ЦСКА е безапелационен водач в шампионата по голове на жокери от пейката. След попаденията на Морено и Турицов те към този момент са цели 15.
 Паро: Отдавна ЦСКА не е играл толкоз прелъстителен футбол
Паро: Отдавна ЦСКА не е играл толкоз прелъстителен футбол

" Това би трябвало да е играта "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР