ЦСКА вече има своя облик при Нестор ел Маестро. Това

...
ЦСКА вече има своя облик при Нестор ел Маестро. Това
Коментари Харесай

ЦСКА: Силен отляво, рационален тактически и две големи дупки за цвят

ЦСКА към този момент има своя образ при Нестор ел Маестро. Това можем да заключим след вчерашната поредна среща на " алените " под управлението на английския експерт от сръбски генезис.

Този път ставаше дума за загуба. Още по-добре . Защо? Поради простата причина, че тогава, когато се стигне до проваляне, проличават доста повече елементи, основни " детайлности ", в сравнение с при триумфите.

Победата си е победа. Там грешките постоянно биват подценени, като в анализите и равносметката, която се прави след това, акцент и превес взимат позитивните прояви. Головете, асистенциите, сработеността в средата на терена, мощните крила и така нататък

Коректно и съответно емпирично струпване обаче не може да бъде налично без загубата да участва в уравнението.

 Снимка 374083
Източник:

Сега към този момент можем да приказваме освен на доктрина, кардинално, само че и с обстоятелства " срещу ". С нещо отсреща. С " детайли на съпротива " и обосновано размишление.

ЦСКА загуби. Заслужено или не - няма значение. Фактите са налични. След 20 години никой няма да пита за какво нямаше жълт картон за Вандерсон за плесницата в лицето на младия Лясков, имаше ли засада при головото подаване към едно от остриетата на разградчани, току преди издънката (поредна) на Черниаускас и по този начин нататък.



Помни се резултатът. Той е 1:0. Както и Ел Маестро показа - нищо необичайно, срамно и притеснително. Още повече поради обстоятелството, че " алените " не можеха да разчитат на трима съществени футболисти, в това число капитана на тима.

 Нестор ел Маестро: Загубихме от най-хубавия тим в България, животът продължава
Ел Маестро: Загубихме от най-хубавия тим в България, животът продължава

" Добре стана, че нямаше червени картони след края на мача "

Впечатлението, очарованието в отбора несъмнено е отляво . По фланга " армейците " са като Барса (на доктрина, схваща се) с нисичките, само че изключителни във всяко отношение Малинов и Лясков.

Да се отхвърли капацитетът, с който е претрупан Лясков по-скоро би било еднакво на липса на задоволително данни по тематиката, защото за всеки е очевидно голямото предпочитание, подплатено обаче и с умения, на младока.

 Снимка 374084
Източник:

Като по-опитен съотборник, на моменти даващ му правилните упътвания, Малинов е компактно до Ангел, в жанр ОТК, следящ за верните му изяви. Разбира се самият Кристиян има тресчици за дялкане и водещите букмейкърски компании не рискуват с предложение на залог " жълт картон " за него , защото подобен е съвсем постоянно разполагаем. Но бързината, качествата и гения на двамата футболисти на ЦСКА са константа.

 Снимка 374085
Източник:

С голямо сърце във всяка точка от терена е подготвен да се включи биткаджията Стивън Перейра . Вчера без малко можеше да разчоарова Броун, откакто бе недооценен при следващия " армейски " корнер, пазеше го единствено един защитник и едвам няколко сантиметра го лишиха от попадение с екипа на тима.

Десподов, въпреки това, бе охраняван като Владимир Путин от бранителите на " орлите ", а Мауридеш - най-малко като Ким Чен Ун, на което се дължеше и неналичието на доста благоприятни условия пред тях за застрашаване вратата на домакините. В кръга на шегата, а и освен.

Стигаме и до двете дупки в ЦСКА . За страдание са очевидни и забележими за всички, като неприятната вест е, че една от тях е по-трудно заменима. Витаутас Черниаускас е неоснователен . От идването си на " Армията ", че чак до вчерашната вечер в Делиормана. Слаб при отиграванията с крайници, постоянно неоснователен при центриранията в полето му от корнер, опитващ се да имитира огромните имена на поста си в международен мащаб, само че " опитите му за хвърчене " остават все по този начин несполучливи. Да, има и забележителни спасявания, само че в последна сметка това му е работата. Пък и позицията му е може би най-неблагодарната във футбола. Срещу Лудогорец той се ядосваше, че никой не е застанал на вратата му, да го покрие, при обстановката, в която се втурна да преследва Вандерсон, неизвестно за какво, при съществуването на четирима бранители към себе си. Които бяха подготвени да създадат тъкмо това, тъй като точно това пък е тяхната задачка в полето на " алените ".

 Снимка 374086
Източник:

Изключително неосезаем, създател на редица неточни пасове във всеки мач със свое присъединяване и въртящ се към оста си повече от самата Земя. Това пък е Жанио Бикел . Юноша на Хееренвеен, играл и за НЕК. Да си беше останал в Холандия. Нищо потребно от него на терена, наклеветен за черноработник, чиято работа не се забелязвала. Не е правилно. Не се вижда, тъй като не прави нищо . Българин и на тази позиция, а Жанио назад към Холандия, а за какво не и към родната Португалия. Това е рецептата. Бикел скоро навърши 23. Има време за израстване, за трупане на опит, само че дано не го прави на гърба на един от претендентите за първенец на България .

 Снимка 374088
Източник:

Нестор ел Маестро даде обещание тактическа дисциплинираност. Рацио-то в тази тенденция несъмнено работи на " Българска войска ". Интелектът и треньорската интервенция и динамичност в постройката на отбора с течение на мачовете на ЦСКА ги има. След всяка смяна в стартовата единайсеторка против Лудогорец, ЦСКА променяше и първичното 4:2:3:1. До неразбираемост. И това напълно ясно затрудни противника. Така че треньорът свърши своята работа.

 Снимка 374021
Източник:

Явно имаше стеснение или терзание от някакъв темперамент за Тиаго . Той сигурно може повече от тази закъсняла греда, с която се регистрира в Разград. Не утвърди позицията си на терена, а може би и нещо друго. Изглеждаше сърдит още при започване на мача, напусна терена при промяната си още веднъж по този метод - сключил вежди, гледайки към щаба единствено с бялото, в което плуваха по няколко ярки, червени " кораба ". Но няма по какъв начин всички да бъдат удовлетворени.

 Снимка 374023
Източник:

Важното е, че обещанията на Ел Маестро за момента биват спазени. Добре е и това, че не се вършат мигновени нещастия от първия неудовлетворителен резултат в шампионата. Не слаб, да подчертаем. Незадоволителен. Никой не може да бъде удовлетворен, когато тимът му губи.

Искахме да знаем и да забележим с очите си какво ще се случи в ЦСКА след загуба. Видяхме. В Европа също. Но забелязахме и един все по-разумен, зрял, умел и можещ колектив. Разполагащ с всички предпоставки да реализира нещо огромно през сегашния сезон. Не единствено на база име, история и други виртуални, кардинални причини. Но и на солидни, действителни и безспорни такива. Там, където има най-голямо значение - на игрището.

 Снимка 349597
Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР