ЦСКА въведе ограничения за феновете след историческия мач с Лудогорец.

...
ЦСКА въведе ограничения за феновете след историческия мач с Лудогорец.
Коментари Харесай

ЦСКА с ограничения за феновете след историческия мач

ЦСКА вкара ограничавания за почитателите след историческия мач с Лудогорец. Това ще е последната среща на ст. " Българска войска " в този му тип, след което арената ще бъде разрушена. Битката е в неделя, а от Борисовата градина разкриха, че няма да разрешат нахлуване на последователите на терена, каквато е неписаната процедура при сходни събития.
" В събота ви чака ден на отворените порти. Входът е свободен, като ще имате опция да посетите оборудването сред 10 и 17 ч. В деня на мача заниманията ще са съсредоточени на стадиона, директно преди началото на срещата, както и на полувремето.
Много детайли от собствеността на стадиона ще доближат до почитателите под формата на сувенири, които ще бъдат пуснати в продажба или на търг скоро след последния исторически мач.
Молим да се съобразите с решението ни, тъй че всеки армеец, даже и тези, които не са съумели да участват на мача, да могат да получат късче спомен от историята.
Нямаме самообладание да изживеем с вас този незабравим за цялата " алена " общественост миг. Момент, който чакаме с десетилетия. Нека му се насладим напълно ", оповестиха от ЦСКА.
Реконструкцията ще продължи към 2 години, а до тогава " алените " ще домакинстват на Националния стадион.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР