ЦСКА уж беше готов с 90% от селекцията още преди

...
ЦСКА уж беше готов с 90% от селекцията още преди
Коментари Харесай

ЦСКА поема огромен риск с Томи Юрич

ЦСКА сякаш беше подготвен с 90% от селекцията още преди началото на сезона, само че полека-лека на "Армията " не престават да дебаркират нови футболисти. И следващият от тях наподобява ще е австралийският национал Томи Юрич.

28-годишният нападател идва с много добра визитка, единствено преди 12 месеца беше част от националния тим на "кенгурата " за Световното състезание в Русия. Подвизавал се е в елита на Швейцария и Холандия, въпреки по-голямата част от кариерата му да е минала в Австралия.

Но все пак ангажирането му е един голям риск. Причината е, че незабавно след края на Мондиала стартират и проблемите за него, като през цялата предходна акция е преследван от контузия в крайници, за която в предходния му клуб Люцерн имат подозрение, че се трансформира в хронична.

Освен това нападателят не е играл в формален мач от февруари тази година, когато за последно записва минути против Ксамакс. Веднага след дуела е помолен да тренира независимо и даже не води подготовка с тима. Това значи, че в последните шест месеца той се е готвил самичък и надали ще бъде в задоволителна кондиция да помогне незабавно на новия си тим, написа изданието ftbl.com.au.

В последна сметка записва единствено 9 дуела и 2 гола във всички шампионати и през лятото е освободен и името му се спряга за завръщане в Австралия. Всеки от локалните клубове, който е считан за новия му кей, изрично отхвърля да е проявявал интерес към него. В последна сметка пред него се появява опцията ЦСКА, където ще се бори да възроди кариерата си в конкуренцията на Тони Уот, Али Соу и Евандро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР