ЦСКА стартира кампанията Тук ще бъдат и нашите деца“, посветена

...
ЦСКА стартира кампанията Тук ще бъдат и нашите деца“, посветена
Коментари Харесай

Футболисти на ЦСКА ще радват най-младите фенове на клуба в кампанията Тук ще бъдат и нашите деца“

ЦСКА започва акцията „ Тук ще бъдат и нашите деца “, отдадена на най-малките ни почитатели, оповестиха от клуба

В серия от начинания от март до края на сезона клубът ще обърне особено внимание на малчуганите – тези, които горят по „ армейския “ отбор. Ето какви са проектите на клуба за март:

1. По мотив обичайния празник Баба Марта футболисти от тима ще се срещнат с децата в 7-мо учебно заведение. Заедно ще играят футбол и ще си разменят мартенички. Децата ще бъдат поканени на семейството с Локомотив Пловдив.

2. Входът за всички деца до 16 година за домакинските мачове през март ще бъде свободен.

3. На 04.03. по време на Армейския ни следобяд в детския бранш ще се организира интерактивен диалог на тематика „ Най-великият ЦСКА “. С завладяващи разкази и по занимателен метод дребните почитатели ще се срещнат с някои от най-вълнуващите моменти от историята на клуба.

4. До 15.03. може да записвате децата си за нашето „ Армейско учебно заведение “. След оповестяването на старта на самодейността всяка неделя сред 11:30 – 13:00 ч. малчугани от всевъзможни възрасти ще учат дружно забавни истории от славното минало на отбора, ще вземат участие в потребни начинания, ще играят разнообразни игри и забавлявайки се дружно, ще се трансформират в част от фамилията на ЦСКА. Записванията на децата се одобряват на имейл адрес [email protected]. Повече детайлности ще бъдат дадени скоро.

5. В края на месеца от клуба ще посетят и ОУ " Гео Милев ", с. Белозем. Темата с децата ще подчертава за какво би трябвало да спортуват, какво коства триумфът и какъв брой значимо е да не се отхвърлят.

За всяка една от самодейностите, част от акцията „ Тук ще бъдат и нашите деца “, ще бъде разказвано в допълнение и в подробност. От клуба одобряват предложения, към които да се причислят.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР