ЦСКА спечели с категоричното 4:1 домакинството си на шампиона Лудогорец

...
ЦСКА спечели с категоричното 4:1 домакинството си на шампиона Лудогорец
Коментари Харесай

ЦСКА победи категорично "Лудогорец", феновете цял мач освиркаха Десподов

ЦСКА завоюва с безапелационното 4:1 семейството си на първенеца " Лудогорец " в мач от плейофите на първата шестица във футболното ни състезание. С този триумф " армейците " събраха 53 точки и изместиха " Локомотив " Пловдив (52) от второто място в класирането. Пред уикенда двата отбора излизат в пряк конфликт за сребърните медали в Първа лига.

Снимка: Lap.bg

През целия дуел на " Българска войска " нападателят на " Лудогорец " Кирил Десподов бе бурно освиркан и обиждан от почитателите по трибуните. Привържениците към момента не могат да простят на някогашния си състезател за прехвърлянето в Разград. Към терена даже летяха и бутилки.
Снимка: Lap.bg
ЦСКА бе ефикасен в офанзива, до момента в който за целия мач " орлите " насочиха единствено един прецизен удар. Това е най-категоричната победа на " армейците " против " Лудогорец ".

Резултатът бе открит от Юрген Матей още в 4-ата минута. В началото на второто полувреме Бисмарк Чарлс повиши на 2:0. След това Сисиньо върна едно попадение, само че две минути по-късно Мено Кох още веднъж даде преимущество от два гола за домакините - 3:1.

В добавеното време първенците останаха и с човек по-малко поради два жълти картона на Мавис Чибота. След това влезлияТ като запаса Жорди Кайседо се разписа от дузпа за крайното 4:1.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР