ЦСКА спечели с 4:0 домакинството си на Дунав Русе в

...
ЦСКА спечели с 4:0 домакинството си на Дунав Русе в
Коментари Харесай

ЦСКА разгроми "Дунав" и купи голмайстора му

ЦСКА завоюва с 4:0 семейството си на " Дунав " Русе в мач от 20-ия кръг на Първа лига. " Драконите " по никакъв метод не затрудниха столичани, а по време на мача в уеб страницата на " алените " бе оповестено привличането на голмайстора на русенския отбор Ахмед Ахмедов.

24-годишният нападател вкара шест гола в 18 мача за " Дунав " през есенния дял от сезона.

Тиаго Родригес откри резултата в 31-ата минута, а през второто полувреме феновете видяха още три попадения. Али Соу удвои в 59-ата минута, Греъм Кери направи резултата типичен в 68-ата, а в 73-ата прецизен беше и Рубен Пинто - 4:0.

Снимка: Lap.bg

Началото на срещата се забави с близо 20 минути. Причината бе проблем с осветлението на стадион " Българска войска ", без което мачът не можеше да се изиграе.
ЦСКА разгласи прехвърлянето на Ахмед Ахмедов Нападателят не игра за "Дунав " при гостуването в София
Домакините незабавно реагираха и потърсиха повода за казуса. Минути по-късно прожекторите започнаха да светят, а футболистите излязоха на терена да разгряват.

Дикторът на стадиона разгласи, че казусът не идва от ЦСКА, а се е появил в резултат на ремонтни действия на бул. " Брюксел ". Според осведомени една от машините е засегнала кабел. Аварията може да не е засегнала битовите консуматори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР