ЦСКА-София загуби с 0:1 срещу Ботев Пловдив в първи полуфинален

...
ЦСКА-София загуби с 0:1 срещу Ботев Пловдив в първи полуфинален
Коментари Харесай

Ботев Пловдив се справи с ЦСКА-София в дъжда

ЦСКА-София загуби с 0:1 против Ботев Пловдив в първи полуфинален мач за купата на България. Двубоят на националния стадион „ Васил Левски “ се игра на тежък терен и при непрекъснат дъжд. Сблъсъкът беше и трети дебют на треньора Стамен Белчев отпред на алените. Той размени.

В петата минута Тобиас Хайнц стреля покрай гредата на вратата на гостите. Десет минути по-късно Хайнц центрира и топката доближи до Данило Асприля, който шутира, а топката закачи страничния дирек. След това Улаус Скаршем насочи два неточни удара.

Веднага след почивката Ботев поведе с 1:0. Ивелин Попов изведе Уме Емануел, който преодоля Густаво Бусато и прати топката във вратата на алените. Страничният рефер подвигна байрак за засада, само че ВАР ревизира попадението и го зачете. В идващите минути на два пъти Мохамед Брахими изпусна да повиши на 0:2.

В 61-ата минута Браян Кордоба и Ивелин Попов се спречкаха при нарушаване в центъра на терена и бяха изгонени от арбитъра Драгомир Драганов. До края гостите се бранеха ловко и не позволиха съществено напрежение в наказателното си поле.

Реваншът ще се организира на 1 май в Пловдив.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР