ЦСКА - София води преговори с много интересно име за

...
ЦСКА - София води преговори с много интересно име за
Коментари Харесай

ЦСКА предлага важен пост на бивш национал

ЦСКА - София води договаряния с доста забавно име за управителна позиция в клуба. Според новите разпореждания на УЕФА " армейците " се нуждаят от спортно-технически шеф, с цел да изпълнят всички критерии за присъединяване в европейските клубни шампионати.
Прочетете още
За този пост от Борисовата градина са набелязали Михаил Александров, който за последно беше част от екипа на претендента за президент на БФС Димитър Бербатов и взе участие в много от извършените от него срещи с клубове в провинцията. След конгреса на 15 март пък новоизбраният ръководител Георги Иванов имаше проекти да притегли юношата на " алените " в централата като механически шеф, само че те не се извършиха.

„ Тема Спорт “ твърди, че виновните фактори в ЦСКА - София към този момент са провели няколко срещи с Александров, на които са били коментирани редица тематики, свързани с бъдещето на клуба. Бившият национал е отворен към завръщане в клуба, от който потегли за футбола, само че двете страни към момента не са постигнали цялостна сделка.

Екскрилото на Лудогорец завърши спортната си кариера през лятото на 2021 година, когато беше част от Славия. През 2023-та приключи стратегия MIT към УЕФА след двугодишно образование. От 800 претенденти в нея влизат единствено 30, които получават най-високото равнище на образование в областта на спортния мениджмънт.

Александров бе и един от основните уредници на провелия се през предходната година благотворителен „ Мач на вярата “ на Стилиян Петров. Инициативата събра над 850 хиляди лв., които бяха разпределени сред лечебни заведения, профилирани в битката с онкологични болести.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР