ЦСКА-София вече е готов с проекта за новия вид на

...
ЦСКА-София вече е готов с проекта за новия вид на
Коментари Харесай

Червените са готови с проекта за Армията

ЦСКА-София към този момент е подготвен с плана за новия тип на " Българска войска ". Почти всички елементи към реконструкцията на стадиона са изчистени, а управлението възнамерява да ги разгласи публично в скоро време. Това обаче ще се случи, откакто се учреди дефинитивно взаимното сдружение с страната - " Спортни парцели " Българска войска ".

Според осведомени потенциалът на стадиона ще е за към 18-20 хиляди фенове, т.е. почти подобен с сегашния. Условно " Армията " има 22 015 места, само че известна част от тях не се употребяват от години.

Очаква се в околните дни " Спортни парцели " Българска войска " да бъде вписано в Търговския указател, а оттова ЦСКА-София да налее в взаимното сдружение паричната оценка на стадиона и базата в Панчарево. Сумата ще е в диапазона 20-25 млн. лв.. Средствата за реконструкцията на стадиона са изцяло обезпечени. Както е известно, от клуба показаха вяра да започват дейностите на " Армията " напролет на 2020 година и да завършат оборудването до 15 март 2021 година.

Изпълнителният шеф на клуба Пламен Марков направи къс коментар по отношение на реконструкцията на стадиона: " Работи се по въпроса за " Армията ". Надявам се до пролетта всичко да бъде изяснено и всички процедури да са минали по инстанциите. А оттова да се пристъпи и към строителство ", сподели Марков за Bulgaria On Air. efbet Лига 18 кръг, неделя 1 декември  ЦСКА-София 18:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР