ЦСКА - София уважи провеждането на седмия юношески турнир по

...
ЦСКА - София уважи провеждането на седмия юношески турнир по
Коментари Харесай

ЦСКА - София уважи футболен празник на червени фенове в Козлодуй

ЦСКА - София почете провеждането на седмия младежки шампионат по футбол за Купата на " Червена чета Радецки " в град Козлодуй. Изпълнителният шеф на клуба Стоян Орманджиев изгледа финала на конкуренцията, проведена от локалния фенклуб и целяща да възпламени подрастващите още от деца да спортуват и несъмнено, да заобичат " алените ". В празника се включиха близо 100 деца от учебни отбори в града и района, като на всички тимове бяха подарени екипировка в червено-бели цветове, футболни топки и спортни принадлежности.

Представителят на " алените " връчи купата и златните медали на спечелилите и ги зарадва със специфична изненада. През лятото на най-хубавите от тях ще бъде предоставена опция да упражняват една седмица с връстниците си от ЦСКА - София. Заедно с последователите пък бяха разисквани миналия сезон, вероятностите за новия, както и градежа на стадиона. 

Орманджиев връчи на " четниците " специфичен плакет с признателност за всеотдайната поддръжка. Юбилеен фотоалбаум с персонално посвещение от Димитър Пенев пък бе харизано на кметицата на града Маринела Николова.

Орманджиев предложения всички деца от шампионата да посетят някой от идните мачове в европейските шампионати, а в музея на стадион " Българска войска " да се допрян от близко до величието на клуба. ЦСКА - София ще спомага за организирането на мощен интернационален шампионат следващата година, като ще се включи със своя юношеска групировка от школата.

" Обединява ни любовта към ЦСКА. Разстоянието до София и другите градове, където играе обичаният тим не е малко, само че се стремим постоянно да бъдем по стадионите и да поддържаме момчетата. Паралелно с това целим да запалителен по алената концепция малчуганите в нашия град и района и от дребни да ги учим на армейски полезности като морал, достолепие и феърплей ", споделиха ръководителите на сдружението Георги Павлов и Петър Сакалиев.

Снимки: cska.bg

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР