ЦСКА-София сякаш започна да навлиза във форма и постигна две

...
ЦСКА-София сякаш започна да навлиза във форма и постигна две
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще се опита бързо да пречупи закъсалия Берое

ЦСКА-София като че ли стартира да навлиза във форма и реализира две следващи безапелационни победи в шампионата - 5:1 против Септември (София) и 3:1 при гостуването на Етър. “Червените” обаче още нямат суха мрежа под управлението на Любослав Пенев. Днес на “Българска армия” идва Берое, който се намира в сериозна рецесия и в последния си мач отстъпи на личен терен на Витоша (Бистрица). Старши треньорът на заралии Александър Томаш е под огромно напрежение, само че възможен позитивен резултат в София ще понижи рецензиите от страна на почитателите.

Домакините ще си подсигуряват второто място преди плейофите даже и с тъждество. Това ще значи, че при започване на април ще имат две следващи гостувания на Лудогорец - първо в четвъртфиналите за Купата на България, а по-късно и в шампионата. Берое пък има късмет да настигне Ботев (Пловдив), който през вчерашния ден не можа да победи Ботев (Враца) в Коматево.

Любо Пенев няма да може да разчита на Жеферсон, който към момента е контузен. Рубен Пинто и Ангел Лясков са в групата за дуела, само че няма да са титуляри. Вероятно единствената смяна в стартовия състав спрямо гостуването във Велико Търново ще е появяването по десния фланг на офанзивата на Едвин Джеси за сметка на Жоржиньо. Отляво ще е Енрике Рафаел, а Кристиян Малинов и Тиаго Родригес ще са двойката вътрешни халфове. Голове още веднъж ще се чакат от Али Соу, който има 6 попадения напролет.

Защитата на ЦСКА-София ще е формирана от Иван Турицов, Николай Бодуров, Валентин Антов и Нуно Томаш. Божидар Чорбаджийски още веднъж ще е измежду запасите.

Гостите от Стара Загора имат много кадрови проблеми. Иван Бандаловски и Карлос Охене пропущат мача поради санкции. Новото попълнение Яя Меледже още не е картотекиран, а в групата попаднаха тийнеджърите Никола Маринов, Георги Маджаров и Стоян Иванов. Владимир Гаджев ще бъде предпочетен пред Иван Минчев в средата на терена, а Педро Еуженио и Александър Цветков също ще работят в тази зона. Рубен Бригидо и Мешка ще играят по фланговете, а в предни позиции ще е неостаряващият Мартин Камбуров.

През есента двата отбора направиха 1:1 в Стара Загора, а Мауридес пропусна дузпа за ЦСКА-София. Днес се чака " алените " да наложат напън в началните минути и да се опитат да вземат ранен задатък против разколебания противник.

Първа професионална лига - 26 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

ЦСКА-СОФИЯ (4-1-4-1): Черниаускас; Турицов, Антов, Бодуров, Н. Томаш; Ж. Бикел; Джеси, Т. Родригес, Малинов, Е. Рафаел; А. Соу
Старши треньор: Л. Пенев
БЕРОЕ (4-1-4-1): Перниш; М. Желев, Алкан, Баранов, А. Василев; А. Цветков; Мешка, В. Гаджев, П. Еуженио, Бригидо; М. Камбуров
Старши треньор: А. Томаш

СЪДИЯ: Николай Йорданов
СТАДИОН: “Българска армия”
НАЧАЛО: 17:45 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Очакваме мощен мач без валежи. Какво време ще посрещне почитателите на " Българска войска " ще намерите - ТУК!!! Първа лига 26 кръг, събота 16 март  ЦСКА-София 17:30предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР