ЦСКА-София следи ситуацията около своя юноша Александър Тонев. 28-годишното крило

...
ЦСКА-София следи ситуацията около своя юноша Александър Тонев. 28-годишното крило
Коментари Харесай

На Армията обмислят да привлекат национал без пари

ЦСКА-София следи обстановката към своя младеж Александър Тонев. 28-годишното крило е свободен сътрудник, като за последно бе част от елитния италиански Кротоне. През януари обаче Тонев разтрогна договора си и от този момент не е играл за различен тим.
Още през зимата се говореше, че " алените " може да насочат оферта към някогашния футболист на Астън Вила и Селтик, само че това остана единствено в областта на спекулациите. Сега обаче " армейците " може да подхващат опит да привлекат Тонев, което зависи и от обстановката с фланговите нападатели в тима.
" Червените " имат много варианти по крилата – Кирил Десподов, Едвин Джеси, Станислав Манолев, а се чака и Енрике Рафаел да остане. Ако обаче се разделят с някой от тези играчи, не е изключено да се стигне до предложение към Тонев.
Десподов неотдавна разгласи, че му е време да върви в чужбина, с цел да продължи развиването си. В началото на годината интерес към него проявяваха водещи клубове от Русия и Украйна. ЦСКА-София има взор и върху други родни футболисти, които сега или до неотдавна са били част от задгранични отбори, само че бъдещето им е неразбираемо. По този метод " армейците " привлякоха Манолев и Николай Бодуров, които пристигнаха след престои в Кубан и Фулъм.
" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР