ЦСКА-София ще привлече двама нови играчи през зимата. За разлика

...
ЦСКА-София ще привлече двама нови играчи през зимата. За разлика
Коментари Харесай

ЦСКА-София привлича двама нови през зимата

ЦСКА-София ще притегли двама нови играчи през зимата. За разлика от последните две години в този момент селекцията в паузата няма да е огромна като численост. След края на есенния дял към армейците може да се причисли звездата на Ботев Пд Тодор Неделев. Той бе желан от ЦСКА-София още през лятото, като от Борисовата градина оповестиха, че ще създадат нов опит да го привлекат през идващия трансферен прозорец. Със сигурност алените няма да вземат централен нападател, защото сега разполагат с трима – Мауридес, Соу и Евандро.

Стойчо Стоилов от няколко дни е в Южна Америка, където работи по селекцията. В началото на 2018-а ЦСКА-София взе 5-има нови – Жеферсон, Бланко, Джеси, Алберг и Укра. Трима от тях напуснаха още през лятото – Бланко, Алберг и Укра, който записа единствено 10 публични минути. Джеси продължава да е значима фигура в състава, до момента в който Жеферсон пропуща огромна част от есенния дял поради травма в бедрото. Бразилецът сега се готви в Панчарево по самостоятелна стратегия.

През зимата на 2017-а пък ЦСКА-София подписа с 4-ма нови – сегашния капитан Бодуров, трансформиралия се във водещ изпълнител Каранга, крилото Меркадо и нападателя Кубемба. Последните двама към този момент не са в тима, а Фернандо бе продаден за над 6 милиона лв. в Китай през това лято.

За трета поредна година ЦСКА-София ще е на зимен лагер в Испания, в региона на Марбея. Армейците към този момент по традиция се готвят на Пиренейския полуостров, където имат опция да играят контроли със мощни европейски и азиатски тимове.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР