ЦСКА-София ще предложи нов договор на халфа си Рубен Пинто.

...
ЦСКА-София ще предложи нов договор на халфа си Рубен Пинто.
Коментари Харесай

ЦСКА-София предлага нов договор на Рубен Пинто

ЦСКА-София ще предложи нов контракт на халфа си Рубен Пинто. Сегашният договор на португалеца изтича в края на юни 2020 година и от Нова година той може да договаря с всеки клуб, където да премине като свободен сътрудник. На “Армията” обаче са взели решение да се обвържат с Пинто за най-малко още две години, а не да го оставят да си тръгне без пари.

Новият контракт не значи, че Пинто ще остане в ЦСКА-София общо 6 години, защото той към този момент играе 4-ия си сезон за “червените”. Халфът ще може да бъде продаден на различен клуб, като пазарната му цена сега върви към 2 млн. евро, само че “армейците” биха се разделили с него и против по-малка сума.

Рубен Пинто бе изпаднал в недружелюбност при Люпко Петрович и не попадаше даже в групата за мачовете, само че бе оправдан при Милош Крушчич. Дали поради травмата на Жанио Бикел, или поради положителните си игри, португалецът е измежду най-силно представящите се футболисти на ЦСКА-София в последните мачове и измежду тези, които навъртяха максимален километраж на терена.

Пинто е доста близо и до възстановяване на върха на Маркиньос, който е чужденецът с най-вече мачове с алената фланелка. Бразилецът с български паспорт има 115 мача за ЦСКА, а Рубен Пинто има досега 94, само че може да усъвършенства това достижение до края на този сезон.

“Меридиан Мач”
efbet Лига 16 кръг, събота 9 ноември  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР