ЦСКА-София ще изиграе днес от 19:00 часа третата си контрола

...
ЦСКА-София ще изиграе днес от 19:00 часа третата си контрола
Коментари Харесай

Червените дават нов шанс на младока Митко Митков

ЦСКА-София ще изиграе през днешния ден от 19:00 часа третата си контрола от лятната подготовка. " Армейците " ще премерят сили с първенеца на Унгария и противник на Лудогорец в ШЛ Ференцварош. До момента " алените " имат две победи с по 3:0 над Локомотив (Горна Оряховица) в Тетевен и чешкия Прибрам в Австрия. И в двата дуела по едно полувреме игра младокът Митко Митков (18 г.). Срещу Локо Гражданско отделение той действаше като дясно крило и получи съществени похвали от Люпко Петрович за представянето си. В мача с Прибрам се появи на почивката като десен бек вместо Стойчо Атанасов и още веднъж се понрави с изявите си.

Днес Митков още веднъж ще получи късмет за изява от треньорския щаб, като ще бъде на терена най-малко едно полувреме, най-вероятно като десен бек. ЦСКА-София пък ще опита да запише трета поредна победа в инспекциите.

В състава на Ференцварош е някогашният състезател на ЦСКА-София Руи Педро. През пролетта той бе в Халадаш чартърен, само че се завърна за старта на подготовката и не е изключено през днешния ден да се появи в игра против " армейците ".

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР