ЦСКА-София се изправя пред много трудна, но не и непосилна

...
ЦСКА-София се изправя пред много трудна, но не и непосилна
Коментари Харесай

Червените вярват в чудото

ЦСКА-София се изправя пред доста сложна, само че не и непостижима задача при гостуването си на ФК Копенхаген от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Резултатът от първия мач, изгубен с 1:2, слага българския отбор в ролята на новобранец, само че " алените " не са се предали. В София те демонстрираха, че има какво да опълчват на датчаните и в случай че не беше пресиленият червен картон на Божидар Чорбаджийски в края на първото полувреме, изходът можеше да е доста по-различен.

Всички в лагера на ЦСКА-София са безапелационни, че отборът няма какво да губи и ще играе разкрепостено в датската столица. Това не значи, че футболистите на Нестор Ел Маестро ще търсят непременно бърз гол. Стилът на сърбина с британски паспорт допуска търпеливо очакване на точния миг, в който противникът да бъде ударен. Ел Маестро към този момент сподели, че умее да избира подобаващата тактичност според от мощните и слабите страни на съперника, а мачът на " Васил Левски " даде да се разбере, че ФК Копенхаген напълно не е невредим.

Добрата вест за " армейците " е завръщането на Николай Бодуров и Кристиян Малинов, които изтърпяха наказванията си за алените картони след края на мача с ФК Рига. Бодуров има опит в датския футбол, където игра известно време за сегашния първенец Мидтиланд. Възстановеният от травма Станислав Манолев пък е наказвал " аления динамит " на " Паркен " с екипа на националния тим.

Лига Европа, трети квалификационен кръг:

ФК КОПЕНХАГЕН - ЦСКА-СОФИЯ (в първия мач 2:1)

Вероятни сформира:

ФК КОПЕНХАГЕН (4-4-2-): Йоронен; Анкерсен, Бьеланд, Папаянопулос, Бойлесен; Зека, Томсен, Квист, Фишер; Ндойе, Кодро
Старши треньор: С. Солбакен
ЦСКА-СОФИЯ (4-2-3-1): Черниаускас; Секулич, Бодуров, Перейра, Лясков; Пинто, Бикел; Десподов, Малинов, Тиаго; Мауридес
Старши треньор: Н. Ел Маестро

СЪДИЯ: Халил Мелер (Турция)
СТАДИОН: " Паркен ", Копенхаген
НАЧАЛО: 19:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР