ЦСКА-София съумя да спести поне 100 000 евро от привличането

...
ЦСКА-София съумя да спести поне 100 000 евро от привличането
Коментари Харесай

ЦСКА-София спести 100 000 евро за новия треньор

ЦСКА-София съумя да спести най-малко 100 000 евро от привличането на новия треньор, откакто босненецът съумя да контракти с Христо Крушарски разтрогването на контракта си с без финансови искания.

В неделя вечерта обаче това не е било по никакъв начин несъмнено. Причината е, че в контракта на треньора няма никаква уговорка за анулиране при по-добра оферта или негово предпочитание, каквито информации имаше.

Това било контрактувано устно сред Акрапович и Крушарски. Бизнесменът бил посъветван да изиска най-малко 100 000 евро, с цел да пусне треньора, който има контракт за още две години. Крушарски обаче не е последвал съвета.

" Няма такава уговорка, само че аз въпреки всичко съм човек, който като каже на някого " Да ", си съблюдава думата. Подкрепям го и му искам триумф, щом по този начин е решил ", разяснява Крушарски. " Не желая такива пари. Аз не виждам по този начин на нещата ", прибавя той пред " Мач Телеграф ".

Днес Акрапович ще подпише съглашението с Локомотив за анулиране по взаимно единодушие и ще може незабавно да подпише с ЦСКА-София. Срещата му с управлението е по обед. На нея ще се уточнят всички детайлности от битов темперамент. Босненецът държал да бъде настанен покрай базата в Панчарево, на която тимът тренира в множеството дни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР