ЦСКА-София продължава да страда по казуса , който си тръгна

...
ЦСКА-София продължава да страда по казуса , който си тръгна
Коментари Харесай

ЦСКА-София праща Жул Кейта на съд

ЦСКА-София продължава да страда по проблема " ", който си потегли от клуба още в края на предходната година и от този момент няма ни новина ни кост от него. Клубът обаче е решил да потърси правата си и да заведе дело във ФИФА против беглеца. Кейта трябваше да играе на " Армията " чартърен до края на сезона от, само че крилото си събра багажа и повече не се върна. Клубът обаче желае да осъди футболиста за пропуснати изгоди.

Кейта напусна ЦСКА-София поради фамилна покруса в края на есента, като се твърдеше, че брат му е погубен и той се върна в родната Гвинея. Няколко пъти играчът не съумя да се прибере в София, като се твърдеше, че той е бил под карантина поради ковид или не може да пътува поради рестриктивните мерки в другите страни. Той беше чакан на лагера в Турция, по-късно в София, само че Кейта по този начин и не се появяваше, като обясненията бяха разнообразни - болест, неопределеност.

На " Армията " стопираха да приказват за него, само че съгласно някои източници ЦСКА-София даже е купил правата на футболиста и няма по какъв начин да се раздели с него без експлицитното му единодушие. При всички положения Жул Кейта няма по какъв начин да играе футбол другаде до лятото, когато ще стане ясно къде може да продължи кариерата му.

" Мач Телеграф "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР