ЦСКА-София призова БФС да предприеме спешни мерки, за да не

...
ЦСКА-София призова БФС да предприеме спешни мерки, за да не
Коментари Харесай

От Армията призоваха БФС за помощ срещу фалити

ЦСКА-София прикани БФС да предприеме незабавни ограничения, с цел да не се стигне до банкрут на клубове поради спряното състезание. В момента професионалните тимове заплащат заплати на футболисти и чиновници, които не ги създават. А приходите секнаха.

 Павел Колев: Пандемията осуети договарянията за нов спонсор на Левски (видео)

" Като клуб изпълняваме прецизно наредбите на държавните органи – написа в писмото от „ Армията “ до БФС. – Нашето комерсиално сдружение постоянно заплаща налозите си и обезпечава издръжка на значително личен състав. Притеснени сме от последствията от прекъсването на футбола. Клубът няма по какъв начин да генерира доходи през този интервал от спортна и маркетингова активност, което ще докара до огромни финансови загуби от неизпълнени рекламни и спонсорски контракти, продажба на билети и планувани прехвърляния. Продължаваме да бъдем безупречен поданик и правилен шеф, което ще ни коства обилни средства.

Призоваваме да се окаже подпомагане на ЦСКА и на всички професионални клубове. Съвместно с страната и държавното управление да предприеме наложителни стъпки за компенсиране на загубите. В Италия към този момент са регламентирани такива. Вярваме, че със взаимни старания ще запазим шампионата от неуспех и ще предотвратим ненужни банкрути на клубове. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР