ЦСКА-София привлече в редиците си нападателя Ахмед Ахмедов от Дунав.

...
ЦСКА-София привлече в редиците си нападателя Ахмед Ахмедов от Дунав.
Коментари Харесай

ЦСКА-София представи първото си ново попълнение

ЦСКА-София притегли в редиците си нападателя Ахмед Ахмедов от Дунав. Футболистът публично подписа своя контракт с " алените " и от първия ден на зимната подготовка през януари ще се причисли към новите си съотборници.
Към 24-годишния състезател имаше засилен интерес и от други водещи родни тимове, само че в последна сметка решаващо се оказа персоналното му предпочитание да заиграе на " Армията ". През есенния полусезон Ахмедов вкара 6 гола в 18 мача, а предходната акция означи 8 попадения за русенци в Първа лига.
„ Изключително съм благополучен от прехвърлянето ми в ЦСКА. Благодарен съм на шефовете на двата клуба, че се схванаха между тях. Няма да е правилно да споделям кой различен е имал интерес, кой ми е изпращал предложения. При мен нещата станаха елементарно и бързо, тъй като когато те желае най-великият български клуб, няма метод да откажеш. Не желая да приказвам занапред за цели и упования. Ясно е, щом отивам в този тим защо ще бленувам и защо ще се боря “, съобщи Ахмедов.
Естествено, Ахмедов не игра за Дунав против ЦСКА-Сф при загубата с 0:4 в последния мач на двата тима за 2019 година
Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич разгласи, че ще продължи да води отбора и след зимната пауза. Специалистът даде изясненост и по отношение на зимната селекция в тима.
" Бяхме малко нервни напоследък. Нашата цел е да се подобрим психически и да имаме повече убеденост в нашите сили. Водят се диалози за зимната подготовка и селекцията. Тепърва следва да разберем всичко. Аз съм спокоен за своето бъдеще и за това, че ще повеждам тима. Не ми се отразяват спекулациите. Не е елементарно, само че желая да запазя персоналната си централизация и да я пренеса върху играчите. На спекулациите не обръщам внимание. Ахмед Ахмедов и още един българин ще бъдат привлечени. Ахмедов може да помогне в офанзива и е футболист, който има качества. Ще се веселя да работя с него. Трябва да се съсредоточим върху качествени футболисти и на точните позиции. Вече сме договорили контроли с четири клуба. Лагерът ще бъде в Испания, само че към момента водим договаряния ", съобщи сърбинът.
Наставникът на Дунав Людмил Киров бе удовлетворен от играта на неговите футболисти макар загубата с 0:4 от ЦСКА-София. Специалистът удостовери, че Ахмед Ахмедов към този момент е състезател на “червените” и е колеблив в мнението си за прехвърлянето. “Добро показване на моите футболисти. Разделихме се с няколко играчи, дадохме шансове на няколко млади футболисти, тъй че мисля, че играхме почтено. Пожелавам на тези момчета положително бъдеще и те да станат положителни футболисти. На тях принадлежи бъдещето. Нужни са ни 4-5 нови футболисти през зимата, има избрани диалози. Младите момчета са част от тима и ще получават благоприятни условия. Търсим заместител на Ахмедов. За мен е добре и недобре, тъй като много ни връща обратно в офанзива - първо Иса ни напусна, в този момент и Ахмед, само че в това време по този начин се вижда работата ми. Пожелавам на Ахмед положително бъдеще”, сподели Киров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР