ЦСКА-София приема Лудогорец на стадион Българска армия днес в 21:00

...
ЦСКА-София приема Лудогорец на стадион Българска армия днес в 21:00
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще прави пореден опит да победи Лудогорец на Армията

ЦСКА-София приема Лудогорец на стадион " Българска войска " през днешния ден в 21:00 часа в среща от 3-ия кръг на шампионския плейоф в efbet Лига. " Червените " ще създадат 14-и опит да победят разградчани на собствен терен. В досегашните 13 срещи в столицата " Орлите " имат 4 победи и 9 мача са приключили наедно.

Лудогорец към този момент си обезпечи 9-ата поредна купа и до края на сезона ще играе единствено за наслаждение и за достойнството си. Това може и да се отрази на концентрацията на тима довечера, само че пък ЦСКА-София е задоволително сериозен дразнител, с цел да накара играчите в зелено да се раздадат до дъно. Още повече, че в предния кръг те демонстрираха, че към момента не са в отпускарски режим и прегазиха Локомотив (Пловдив) с 6:1.

" Червените " се нуждаят от победа в този мач, с цел да могат да се възползват от грешката на Левски през вчерашния ден (б.а. - 1:2 против Славия) и да се изкачат на втората позиция във краткотрайното класиране. Именно сребърните медали са главната цел пред отбора до края на сезона, откакто преди дни той не съумя да завоюва Купата на България, откакто загуби на финала с дузпи от Локомотив (Пловдив).

Това проваляне докара и до промяната на треньора Милош Крушчич, който бе сменен от Стамен Белчев. Добрата вест за " Арейците " е, че точно при Белчев отборът реализира единствената си победа над Лудогорец до момента (б.а - 2:1 през 2017 година в Разград). Иначе в общата статистика сред двата отбора " Орлите " имат изрично преимущество от 13 победи, 12 равенства и 1 проваляне.

Новият ментор на ЦСКА-София ще има много главоболия с окомплектоването на състава за днешната среща. Той не може да употребява осъдените Антов, Малинов и Пинто, а също така Евандро и Енрике Рафаел са контузени и до последно ще бъдат под въпрос.

Така Белчев евентуално ще заложи на Бусато на вратата и в отбрана Бусато, Турицов, Гълъбов, Занев и Мазику. Тиаго и Жеферсон ще работят като опорни полузащитници, а Белтраме ще бъде пред тях в ролята на плеймейкър. Джеси и Кери ще стартират на крилата, а в офанзива ще бъде Соу.

Павел Върба пък не може да употребява само контузения Кешерю. Специалистът евентуално ще опълчи Стоянов под рамката и пред него в защита Икоко, Терзиев, Моци и Недялков. Анисе и Баджи ще са отбранителните полузащитници, а Жоржиньо и Вандерсон ще оперират по крилата. В офанзива ще стартира Чибота.

efbet Лига, шампионски плейоф, 3 кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

ЦСКА: Бусато, Турицов, Гълъбов, Занев, Мазику, Тиаго Жеферсон, Белтраме, Джеси, Кери, Соу

ЛУДОГОРЕЦ: Стоянов, Икоко, Терзиев, Моци, Недялков, Баджи, Анисе, Каули, Жоржиньо, Вандерсон, Чибота

Стадион: " Българска войска ", София
Съдия: Никола Попов
Начало: 21:00 часа

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 29 кръг, събота 4 юли  ЦСКА-София 21:00  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР