ЦСКА-София прекрати по взаимно съгласие договора с шотландския нападател Тони

...
ЦСКА-София прекрати по взаимно съгласие договора с шотландския нападател Тони
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" се раздели с шотландец

" ЦСКА-София " приключи по взаимно единодушие контракта с шотландския нападател Тони Уот. Той не бе с тима по време на зимната подготовка, като в началото бяха изтъкнати персонални аргументи за отсъствието му. Именно те бяха посочени и като причина за раздялата: " Клубът подходи внимателно и човешки в създалата се обстановка, подкрепяйки футболиста в желанието му да се прибере в родината си заради фамилни аргументи. Благодарим на Тони Уот за професионализма, всеотдайността и позитивното отношение с алената фланелка. Пожелаваме му триумф отсега нататък! "

Всъщност най-вероятните причини за напускането на Уот са офертите към него от клубове в родината му ( " Сейнт Мирън " и " Дънфърмлин " ). А и потребността от освобождение на финансови запаси в " ЦСКА-София ", защото клубът ще би трябвало да заплаща висока заплата на привлечения от " Ювентус " Стефано Белтраме.

Уот, който е някогашен състезател на " Селтик ", беше притеглен в " ЦСКА-София " през лятото на м.г., само че по този начин и не съумя да се наложи в конкуренцията на Евандро и Али Соу. Той записа 18 мача и 3 гола през есенния полусезон.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР