ЦСКА-София прави опити да осъществи впечатляващ трансфер две седмици преди

...
ЦСКА-София прави опити да осъществи впечатляващ трансфер две седмици преди
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" опитва да подпише с играч на "Олимпик"

" ЦСКА-София " прави опити да реализира впечатляващ трансфер две седмици преди подновяването на сезона. Според " Спортал ", столичният клуб договаря за привличането на централния бранител на " Олимпик " (Марсилия) Люка Перен. 22-годишният футболист е младеж на марсилци, само че откакто бе включен в първия тим през 2019 година, е изиграл единствено 4 мача. Перен, който има мач и за юношеския народен тим на Франция (до 16 г.), през лятото удължи договора си с " Олимпик ", до юни 2023 година. Затова пред българския клуб има два разновидността - да го вземе чартърен или да заплати трансферна сума. Според профилирания уебсайт " Трансфермаркт ", цената на Перен е 1,8 млн. евро.

В същото време " ЦСКА-София " желае да притегли и различен френски футболист. Испанското издание " El Desmarque " твърди, че българският тим договаря с испанския първокласен " Кадис " за халфа Ян Бодиже (25 г.). При сполучлив процес той може да дойде на " Българска войска " като свободен сътрудник, защото " Кадис " се пробва да приключи контракта му. През този сезон той има общо 12 мача за отбора (9 в Ла Лига и 3 в шампионата за Купата на краля). Преди това е играл в " Тулуза " и " Кордоба ". Има 7 мача за младежкия отбор на Франция (до 20 г.) и един за този до 21 година Любимата подиция на Бодиже е като плеймейкър, само че може да играе и като отбранителен халф. Според информацията, той още не е дал отговор на офертата от България.

До момента " ЦСКА-София " не е привлякъл нито един нов състезател от началото на годината. На проби в отбора са ганайците Исах Худа и Бисмарк Чарлс Сие, като треньорът Бруно Акрапович още не е обявил решението си за тях.

Утре " ЦСКА-София " ще гостува на " Пирин " в Благоевград за контрола. Началният час е 13:30 ч., а мачът ще се предава по " Диема спорт ".

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР