ЦСКА-София посреща днес Адмира (Вакер) в среща от втория предварителен

...
ЦСКА-София посреща днес Адмира (Вакер) в среща от втория предварителен
Коментари Харесай

Осакатеният ЦСКА-София тръгва предпазливо срещу Адмира

ЦСКА-София посреща през днешния ден Адмира (Вакер) в среща от втория прелиминарен кръг на Лига Европа. Срещата ще бъде на стадион " Българска войска " и ще започва в 20:00 часа. " Червените " се нуждаят от победа, която да им даде преимущество преди реванша в Австрия. Със сигурност това ще бъде задачата пред играчите на Нестор Ел Маестро, въпреки треньорът да го играе " умряла лисица " преди мача.

Наставникът на " Армейците " опита да смъкна напрежението над тима и съобщи, че няма огромни упования към днешната среща и даже е квалифициран за загуба. Според него гостите са по-добри от ЦСКА-София и австрийското състезание е по-силно от българското.

Много е евентуално Ел Маестро да се пробва да играе психическа игра с австрийците, като по този начин да ги накара да подценят мача. Едва ли експертът е подготвен да хвърли кърпата още преди началото на дуела. Това обаче е и един тип застраховка за него, в случай че въпреки всичко се стигне до проваляне.

Наставникът има опрощение и с кадровите проблеми преди срещата. Той не може да разчита на няколко основни футболисти като контузените Станислав Манолев, Енрике Рафаел и Александър Дюлгеров, както и осъдените Николай Бодуров, Тиаго Родригес и Кристиан Малинов.

Най-вероятно мача ще стартират Черниаускас на вратата и Секулич, Перейра, Чорбаджийски и Жеферсон в защита. Пинто и Антов ще работят като опорни халфове, а Джеси и Жоржиньо ще оперират по крилата. Атаката ще води Мауридес, а зад тила му ще го поддържа Десподов.

Адмира пък дойде в София без наставника си Ернст Баумайстер. Причината е фамилни проблеми. Така отборът ще бъде воден от помощника му Михаел Хорвет.

Друг сериозен проблем за гостите е отсъствието на един от главните бранители на отбора - Фабио Щраус, който също не пътува за България. Той е със скъсани връзки и ще отсъства няколко месеца от терените.

Предполагаемата стартова единайсеторка на австрийците ще е формирана от Лайтнер под рамката и Цвирщиц, Айву, Бауер и Спахич в защита. Майер и Форзагер ще работят в средата на терена, а Тот ще е в ролята на плеймейкър. Щаркъл и Яколиш ще играят на крилата, а офанзивата ще води Шмид.

Лига Европа, 2 прелиминарен кръг:

ЦСКА-СОФИЯ - АДМИРА ВАКЕР

Вероятни сформира:

ЦСКА: Черниаускас, Секулич, Перейра, Чорбаджийски, Жеферсон, Антов, Пинто, Десподов, Джеси, Жоржиньо, Мауридес

АДМИРА: Лайтнер, Цвирщиц, Айву, Бауер, Спахич, Майер, Тот, Форзагер, Яколиш, Щаркъл, Шмид

Стадион: " Българска войска ", София
Съдия: Джон Бийтън (Шотландия)
Начало: 20:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

фотоси: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР