ЦСКА-София победи с 4:0 Титоград в първия мач от първия

...
ЦСКА-София победи с 4:0 Титоград в първия мач от първия
Коментари Харесай

В Титоград се надъхват: ЦСКА е отличен отбор, но искаме да победим

ЦСКА-София победи с 4:0 Титоград в първия мач от първия прелиминарен кръг на Лига Европа, само че тежкото провали очевидно не е отказало черногорците да гонят успеха в днешния реванш сред двата тима.

Треньорът на отбора от Подгорица Драголюб Джуретич разгласи, че вярата умира последна и съобщи: “Нашата цел е да играем на най-много и благодарение на шанса да достигнем до успеха. Готови сме да изправим усещането от София. 40-те минути в първия мач са индикатор по какъв начин би трябвало да играем. Стояхме добре и даже имахме някакви шансове. Но ЦСКА е отличен тим, един от най-атрактивните в района със своите бразилци и португалци, и се възползва от всичките ни неточности.”

Нападателят на Титоград Иван Новкович добавя: “След първия голов удар изпаднахме в суматоха, попаденията паднаха след наши неточности, а тим като ЦСКА знае по какъв начин да ги санкционира. Хубаво беше да се играе в приятната атмосфера в София. Надявам се да ги изненадаме и да победим пред нашата аудитория. Това би означавало прекрасен завършек на европейското ни премеждие.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР