ЦСКА-София отнесе по-голяма глоба в сравнение с Левски след .

...
ЦСКА-София отнесе по-голяма глоба в сравнение с Левски след .
Коментари Харесай

БФС наказа по-сурово "ЦСКА-София" след дербито

" ЦСКА-София " отнесе по-голяма санкция спрямо " Левски " след. Дисциплинарната комисия към БФС наложи наказания на " алените " общо за 8300 лева Те са нерегламентирано потребление на факли, хвърлени факли и бомбички на пистата, хвърлени рискови за здравето предмети, обидни викания и нахлуване на аудитория на пистата.

" ЦСКА-София " е длъжен също по този начин да възвърне вредите, нанесени от почитателите по трибуните на ст. " Васил Левски ".

От своя страна " Левски ", който бе алегоричен хазаин в двубоа, е санкциониран общо с 5300 лева - за димки, бомбички и нецензурни викания. Заради реплики и мнения след мача треньорът на " сините " Станимир Стоилов ще би трябвало да заплати 800 лева Очаквано са осъдени и двама играчи на " Левски " - бранителят Цунами (за 1 мач), поради аления картон и халфът Андриан Краев (за 2 мача), поради девети жълт картон през сезона. Те ще пропуснат неделното посещение против " Лудогорец ".

Прави усещане, че Дисциплинарната комисия не е глобила притежателя на " Левски " Наско Сираков, който след мача назова основния рефер Валентин Железов " клоун " и " господин Пластмасов " . Това е най-вероятно, защото в Дисципа не е получен сигнал за това от Комисия " Етика и феърплей ".

Сериозни са глобите и след пловдивското дерби , в което " Ботев " завоюва с 2:1 против " Локомотив ". Домакините от " Ботев " са санкционирани с 6000 лева - за бомбички, хвърлени рискови предмети и обидни викания. " Локомотив " пък бе осъден да заплати 6000 лева, като половината от тази сума е поради увреждане на стадиона в Коматево - агитката на отбора чупи и хвърля седалки в бранша си. " Локомотив " би трябвало също по този начин да възвърне нанесените вреди.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР