ЦСКА-София очаква отговор от звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев

...
ЦСКА-София очаква отговор от звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев
Коментари Харесай

ЦСКА-София чака отговор от Неделев до края на юли

ЦСКА-София чака отговор от звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев до края на месеца. Според осведомени " армейците " са влезнали в контакт с управлението на пловдивчани и са постигнали единодушие за трансфер. Самият Неделев в този момент би трябвало да каже дали желае да продължи кариерата си на " Българска войска ".

Офанзивният халф обаче се колебае съществено. Към него има съответна оферта от втория в Турция Трабзонспор, която беше отправена още преди 20 дни. Неделев по този начин и не е дал отговор, което подсказва, че няма предпочитание да отиде в този клуб.
 ЦСКА-София продължава да следи Неделев?
В ЦСКА-София желаят плеймейкъра да разгласи решението си до края на месеца, защото новият сезон започва при започване на август. В случай, че се стигне до трансфер, от ЦСКА-София ще би трябвало да се разделят или с Тиаго, или с Белтраме, които играят на този пост.

Това е следващ опит на ЦСКА-София да притегли звездата на Ботев. На двапъти през последните години той беше покрай автограф. През септември 2018 година от ЦСКА-София признаха в формалния си уебсайт, че са имали предложение, което е било отхвърлено от Неделев. Самият състезател нееднократно е споделял, че в България би носил единствено екипа на Ботев. В последните седмици обаче самият Неделев намерено съобщи, че желае трансфер.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР