ЦСКА-София обяви за продан част от активите на фалиралия ЦСКА.

...
ЦСКА-София обяви за продан част от активите на фалиралия ЦСКА.
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" продава част от активите на ЦСКА

" ЦСКА-София " разгласи за обмен част от активите на банкрутиралия ЦСКА. Става въпрос за фланелки и сувенири, които са били направени за почитателите на 31-кратния първенец, само че са останали непродадени след оповестяването на клуба в неплатежоспособност.

Сега " ЦСКА-София " закупи активите, дружно с емблемата на ЦСКА, откакто фенското съдружие " Ред Енимълс " заплати 8 млн. лева на оповестения търг през 2017 г. Веднага по-късно притежател на " Ред Енимълс " стана Искра Григорова, главният счетоводител на Гриша Ганчев. След много правосъдни протакания, в това число и от доближения до Ганчев - Атанас Борносузов, синдикът на ЦСКА Дора Милева стартира да разпределя 8-те милиона сред част от кредиторите на ЦСКА. А " ЦСКА-София " надлежно стартира да се разпорежда с получените активи.

В тази връзка, в публично известие към почитателите от през днешния ден от " ЦСКА-София " оповестиха: " Клубът ни към този момент влезе във притежание на добитите от извоювания търг активи на предходното сдружение. Всеки от Вас може да си закупи забавни фенски продукти и сувенири, които ще намерите в онлайн магазина на формалния уебсайт. Същите, както и лимитирани количества спортна екипировка на компаниите " Lotto "  и " Legea ", които са си партнирали с отбора в минали сезони, пък могат да се прегледат, тестват и закупят единствено на място в офиса на администрацията на стадиона. Цените са алегорични и атрактивни ", се споделя в известието. Посочва се още, че с пазаруването на тази останала стока ще се помогне на детско-юношеската школа, защото постъпленията щели да бъдат употребени само за потребностите на Академията.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР