ЦСКА-София няма да може да разчита на трима основни футболисти

...
ЦСКА-София няма да може да разчита на трима основни футболисти
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" ще е без трима национали в последния мач

" ЦСКА-София " няма да може да разчита на трима съществени футболисти в последния си мач за сезона - в петък против " Ботев " (Пд). При успеха с 2:0 над " Левски " Кристиян Малинов получи 9-ия си жълт картон за сезона и ще пропусне освен семейството против пловдивчани, само че и първия мач от идващия сезон. В този мач травма получи и различен от националите в отбора - Иван Турицов. Той усука дясното си коляно, а след мача съобщи, че в началото капачката му изскочила, само че след това се върнала на мястото си.

Турицов фактически се размина с тежка травма - няма разкъсване, а разпъване на връзки, само че положението му няма да му разреши да играе най-малко 2-3 седмици. Затова той отпадна за евроквалификациите с Чехия и Косово. Селекционерът на националния отбор Красимир Балъков научи какво е ситуацията с 19-годишния състезател и бързо повика на неговото място Иван Бандаловски.

Срещу " Ботев " няма да вземе участие и капитанът Николай Бодуров, който не е играл от успеха с 3:1 над " Черно море " на 4 май. Възстановяването му върви постепенно и и.д. треньорът Добромир Митов дефинира като " сложна работа " опцията бранителят да се оправи до петък. По всяка възможност Балъков също би трябвало да се лиши от Бодуров.

Двубоят на следващия ден е с огромно значение за " ЦСКА-София ", защото отборът има шанс да станат първенци, в случай че победят. Това е обвързано и с неточност на " Лудогорец " в семейството против " Черно море ".

На " Българска войска " обаче още крият очаквания. " Вярваме до последно. Докато има късмет, в случай че Господ реши може да станем първенци ", съобщи Митов. От клуба взеха решение да активизират и публиката да оказва помощ за непременната победа. Затова и бе оповестено, че билетите за браншове А, В и Г ще са по 6 лева Деца до 7 година пък ще влизат гратис, само че с пълновръстен компаньон.

 

ЛЕКИ ПОСЛЕДИЦИ

" ЦСКА-София " се размина с големи глоби след последното си дерби с " Левски " за сезона. Клубът би трябвало да заплати на БФС 1300 лева - за нецензурни викания от публиката и нерегламентирано потребление на димки. Това е в унисон с неналичието на регистрирани съществени произшествия преди и след мача. От Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че са арестувани единствено трима души (двама с опиати и един с маска), а други петима не са били позволени до стадиона, защото били пияни.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР