ЦСКА-София направи нова грешна стъпка в битката за шампионската титла.

...
ЦСКА-София направи нова грешна стъпка в битката за шампионската титла.
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" направи груба грешка в битката за титлата

" ЦСКА-София " направи нова неверна стъпка в борбата за шампионската купа. Тази обаче бе много мъчителна - " алените " не съумяха да победят последния в класирането " Царско село ", освен това на ст. " Българска войска ". Нещо повече - мачът сподели, че " ЦСКА-София " е надалеч от претенциите за първото място, които обявява непрекъснато.

Това бе трето тъждество за водения от Стойчо Младенов отбор от пет турнирни мача от началото на годината и втори следващ, в които " ЦСКА-София " не съумя да вкара гол (след 0:0 в дербито против " Левски " ).

Всъщност домакините нямаха доста положения против съединения в придвижване и цялостен с чужденци тим на " Царско село " (8 бяха титуляри, два влязоха като запаси, а други трима останаха на пейката).

В 58-ата мин. националът Георги Йомов стреля рисково, само че вратарят на " Царско село " Хадим Ндиае избави. В 81-ата мин. пък халфът на " ЦСКА-София " Карло Мухар засече с глава топката след осъществяване на ъглов удар, само че улучи напречната греда. В последната минута Бисмарк Чарлс за малко не улучи вратата на " Царско село ", само че също нямаше късмет.

С това тъждество " ЦСКА-София " се приближи на 5 точки от водача " Лудогорец ", който обаче има мач по-малко и на следващия ден посреща " Левски " в дербито на XXIII кръг.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР