ЦСКА-София направи изненадващо 0:0 срещу последния Царско село като домакин

...
ЦСКА-София направи изненадващо 0:0 срещу последния Царско село като домакин
Коментари Харесай

ЦСКА-София се провали срещу последния на Българска армия

ЦСКА-София направи изненадващо 0:0 против последния " Царско село " като хазаин в мач от 23-тия кръг на Първа лига. Така " алените " записаха второ следващо нулево тъждество и са на пет точки от водача " Лудогорец ", който е и с мач по-малко - на следващия ден приема " Левски ".

В началото на мача почитателите на " алените " опънаха транспарант, с който означиха 40-годишнината от елиминирането на " Ливърпул " - " О, трагичен Ливърпул, тежък беше жребият за теб... 40 години прочут европейски ЦСКА! ".

Мачът бе на 17 март 1982 година, а старши треньорът Стойчо Младенов бе основен воин, той заби и двата гола за триумфа. Миналото обаче бе единственият мотив за празнуване през днешния ден на ст. " Българска войска ". ЦСКА-София се показа много анемично, сътвори единствено едно чисто голово състояние - в добавеното време.

А " Царско село " е твърдо финален, като като се изключи че е със непретенциозен състав и лимитиран бюджет, е и в серия от треньорски смени. Преди дни Стефано Макопи размени собствен съотечественик - Андреа Сасарини. Днес той " забърка бетон " на " Армията " и това му донесе триумф, като по този метод бе комплициран завършек на серия от загуби.

За цялото първо полувреме " алените " насочиха няколко далечни удара, а най-опасното състояние за ЦСКА-София бе основано от... Николай Николаев от " Царско село ". Той мазета центрирана топка право към вратата на Хадим Ндиае, който реагира чудесно и избави гостите от сигурен автогол.

Второто полувреме стартира с две рискове за домакините. В 53-тата минута Томас Лам стреля с глава след центриране от корнер и топката мина около гредата, а малко по-късно и Йомов имаше късмет да вкара. Неговият удар обаче бе избит от Ндиае.

Резервата Маурисио Гарсес пък не съумя да уцели вратата от доста добра позиция, а в 82-ата минута Карло Мухар уцели напречната греда след центриране от ъглов удар.

Бисмарк Чарлс пък пропиля последното и най-чисто състояние за ЦСКА-София. Той получи топката на няколко метра пред вратата на " Царско село " в шестата минута на добавеното време, само че стреля около рамката.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР