ЦСКА-София изигра стойностни мачове в групата си в Лига Европа,

...
ЦСКА-София изигра стойностни мачове в групата си в Лига Европа,
Коментари Харесай

ЦСКА-София на прага на европейски срам

ЦСКА-София изигра стойностни мачове в групата си в Лига Европа, само че дали поради липса на късмет или неуменията на, към момента няма гол. Мачът с е последната вяра на " алените " да избягат от европейски антирекорд. От сезон 2009/10, когато Лига Европа се организира в сегашния формат с групи от 4 тима и по 6 мача, нито един отбор не е финиширал, без да се разпише, написа " Мач Телеграф ".
Интересното е, че първият тим, който вкара единствено един гол, е, като през есента приключи с едно попадение групата си. То пристигна в последния мач – при гостуването на, което " сините " завоюваха. Тогава те бяха в една група още с и Залцбург.

Добрата вест за ЦСКА-София е, че Рома към този момент се класира за елиминационната фаза на Лига Европа и ще излезе с много от запасите си на Националния стадион " Васил Левски " от 19:55 часа на следващия ден.
Освен Левски още седем тима са записвали единствено по едно попадение в групите си. Това са Макаби Тел Авив, Злин,, Слован Братислава, Пасош де Ферейра, Тромсьо и Залцбург. Лига Европа 6 кръг, четвъртък 10 декември  ЦСКА-София 19:55предстои  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР