ЦСКА-София има силите да победи Йънг Бойс в Лига Европа,

...
ЦСКА-София има силите да победи Йънг Бойс в Лига Европа,
Коментари Харесай

Валентин Антов: При Акрапович дисциплината е над всичко, имаме сили да бием Йън Бойс

ЦСКА-София има силите да победи Йънг Бойс в Лига Европа, съобщи бранителят на " алените " Валентин Антов. Двубоят сред двата отбора е в четвъртък, а българският отбор ще търси реванш за провалянето с 0:3 в Швейцария.

" Срещу Йънг Бойс чакам да стъпим крепко и да им дадем една здрава борба макар тежката загуба, която направихме там. Имаме силите да ги победим. Трябва да сме дружно ", сподели Антов в предаването " Спорт в обектива " по Канал 3.

" Направили сме сериозен разбор на предишния мач. Трябва да видиш къде са грешките и какво може да се промени. Ние сменихме треньора и доста от нещата са разнообразни. Подготвяме се по допустимо най-хубав метод. В Лига Европа няма слаби тимове, знаехме какъв брой мощен е тимът на Йънг Бойс. Може би тръгнахме неприятно и това ни разколеба, само че не мисля, че това ще се повтори ", добави той.

" Новината за идването на Бруно Акрапович изненада всички футболисти, не знаехме авансово. Треньорите се сменят, по този начин е решило управлението. Сега вършим всичко, с цел да се потвърдим. При него дисциплината е доста значима. По отношение на подготвителния режим, има промени. Но няма по какъв начин те да са коренни още първоначално. Акрапович свърши добра работа в Локомотив (Пловдив), само че ние сме ЦСКА и упованията са по-големи ".

" Има и плюсове, и минуси. Когато треньорите се сменят постоянно, може да е объркващо. Може би тези хора, които се назначават, чакат да имат несъмнено време и да изградят личен тим. От друга страна, когато идва нов, мотивацията е на високо равнище и всеки желае да се потвърди. Футболистите би трябвало да записват победи, с цел да не се постанова да има промяна на треньора”, разяснява той тематиката със промяната на треньорите.

" Самочувствието е значимо, може би имаме потребност от повече. Надявам се да станем първенци ", добави Антов.

През предишния уикенд дербито сред ЦСКА-София и Левски бе анулирано, поради многото заболели от ковид футболисти в състава на " сините ".

" Всеки желае да играе Вечното дерби и да го завоюва. Ситуацията в страна обаче е такава и здравето е най-важно. Ако футболистите са заболели, мачът се анулира. За мен няма значение по кое време ще е мачът, значимото е да го спечелим”, съобщи Антов.

" Още не сме видели новия рейс, в този момент в четвъртък ще ни е дебют с него. Надявам се да тръгнем с добра игра и победа”.

А може ли скоро и стадион „ Българска армия” да наподобява като нов?

" Всеки почитател на ЦСКА, какъвто съм бил и аз, а в този момент и футболистите, желае стадионът да наподобява по допустимо най-хубавия метод ", показа надареният защитник.
Лига Европа 4 кръг, четвъртък 26 ноември  ЦСКА-София 19:55предстои  Йънг Бойс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР