ЦСКА - София II отстъпи с 0:1 на ФК Костинброд

...
ЦСКА - София II отстъпи с 0:1 на ФК Костинброд
Коментари Харесай

Дубълът на ЦСКА - София отстъпи на Костинброд

ЦСКА - София II отстъпи с 0:1 на ФК Костинброд в мач от шестия кръг на Група “Б ” на Югозападната Трета лига, който се игра на клубната база в Панчарево.

През първото полувреме възпитаниците на старши треньора Стамен Белчев демонстрираха добра игра, само че на няколко пъти пропуснаха преференциални положения за гол. Гостите пък, при една от дребното си офанзиви получиха право да изпълнят дузпа, само че изтрелът на техния състезател излезе в навън. По този метод двата състава се отдръпнаха на отмора при нулево тъждество.

През втората част " алените "  продължиха да нападат и да търсят успеха, а футболистите на Костинброд се отбраняваха добре. В 82-ата минута се стигна до безредие пред вратата на домакините, при което опитът на гостите си сподели думата и те съумяха да отбележат попадение посредством Лъчезар Георгиев, което се оказа победно.

До края на дуела алените пробваха да възстановят равенството, само че без триумф и в последна сметка ЦСКА - София II отстъпи с 0:1 на краткотрайния водач в класирането ФК Констинброд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР