ЦСКА-София е ударил на камък в опита си да отложи

...
ЦСКА-София е ударил на камък в опита си да отложи
Коментари Харесай

"Локо" отказа на "ЦСКА-София" да отложи неделния мач

" ЦСКА-София " е блъснал на камък в опита си да отсрочи неделното гостуване срещу " Локомотив " (Пд) от VII кръг на Ефбет лига, заяви Gong.bg. От столичния клуб са поискали мачът да бъде изместен за друга дата, поради присъединяване на отбора в шампионата Лига Европа.

В " ЦСКА-София " имат упования, че ще отстраняват Б 36 (Фарьорски о-ви) в III квалификационен кръг в четвъртък (24 септември). Затова и желаят повече отмора за плейофа за влизане в групите на Лига Европа, който ще е на 1 октомври. При триумф над Б36, противник на " ЦСКА-София " ще бъде спечелилият от двойката " Базел " (Швейц) - " Анортозис " (Кип), като българският тим ще е посетител.

По случая от " ЦСКА-София " са пуснали молба до Спортно-техническата комисия на БФС. За да бъде отсрочен дуелът обаче би трябвало единодушие и от другия клуб, а такова не е получено от " Локомотив ". Треньорът на пловдивчани Бруно Акрапович изрично е отхвърлил опцията.

" Питахме треньора дали е склонен мачът да бъде отсрочен. Той сподели, че няма по какъв начин да се случи. Ръководството на клуба също не е според. Мачът ще се играе ", съобщи пред Gong.bg Чавдар Цветков, консултант по футболните въпроси в " Локомотив " (Пд).

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР