ЦСКА-София е платил окончателно дълга си към държавата за наем

...
ЦСКА-София е платил окончателно дълга си към държавата за наем
Коментари Харесай

Спортният министър придвижи строежа на стадиона на "ЦСКА-София"

" ЦСКА-София " е платил дефинитивно дълга си към страната за наем на ст. " Българска войска " и подготвителната база в Панчерево и ще може да задвижи процедурата по градеж на нов стадион.

Това разгласи самият клуб на уеб страницата си, а по-късно, в наличието на представители на медиите, бе подписан и контракт сред спортния министър Радостин Василев - някогашен юридически консултант на " алените ", и Данаил Ганчев - син на единия от притежателите на " ЦСКА-София " Гриша Ганчев.

" Уведомяваме Ви, че управлението на клуба към този момент е изчистило финансовите ни отговорностите към държавното сдружение " Сердика спортни парцели ". След направеното от наша страна доста и финално заплащане от 3 138 670.53 лева. балансите демонстрират, че ЦСКА към този момент е погасил напълно дължимата към страната обща сума в размер на 6.5 млн. лева [...] клубът и ММС подписаха по този начин дълго чакания контракт за партньорство и към този момент можем да предприемем действителни дейности за градежа на новия ни дом - стадион " Българска войска " - гласи известието на клуба. - Предстои сериозна работа по издаване на съответните разрешителни и съгласувания, само че имаме вяра, че нещата ще се развиват към този момент в по-бързи и оперативни темпове и до края на календарната година ще бъдат приключени нужните документални процедури ".

Плащането на дълга към страната било станало преди два дни. А единствено преди няколко месеца " ЦСКА-София " гневно отхвърляше изобщо да има отговорности към ММС по наема на " Българска войска " и отхвърляше да изплати дължимите 2.5 млн. лева, като жестоко атакува служебния състезателен министър Андрей Кузманов, който настоя парите да бъдат импортирани.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР