ЦСКА-София е много близо до финализирането на трети входящ трансфер

...
ЦСКА-София е много близо до финализирането на трети входящ трансфер
Коментари Харесай

ЦСКА-София с трето ново попълнение до часове

ЦСКА-София е доста покрай завършването на трети входящ трансфер през зимата. Клубът е в напреднали договаряния за още един състезател, с който по всяка възможност ще бъде комплициран и завършек на селекцията. Очертава се новото попълнение да бъде показано до часове. Не е изключено той да бъде на линия за последната контрола със Струмска популярност, която ще е на следващия ден от 14:45 часа на “Българска армия”. Преди нейното начало ще се организира и формалното показване на “червените” за пролетния дял.

ЦСКА-София желае да притегли още един халф, който идва от мощно европейско състезание. Както за предходните две зимни попълнения, по този начин и за третото ще бъде платена трансферна сума. Дотук “армейците” привлякоха нападателя Ахмед Ахмедов от Дунав и плеймейкъра Стефано Белтраме от дубъла на Ювентус. За родния таран бяха преведени към 100 000 лв..

Преговорите за нов контракт с Рубен Пинто пък на този стадий са в застой. От клуба обявиха пред “Тема Спорт” през вчерашния ден, че удължаването на договора не е със незабавен приоритет. Евентуални договаряния може да има още веднъж към края на шампионата. С португалеца към този момент е имало полемики за нов контракт, само че най-малко до момента не се е стигнало до съглашение. Не е изключено напролет Пинто да бъде със статут на реерва поради обстановката към новия договор.

С изтичащи през лятото контракти са още двама - вратарят Густаво Бусато и бранителят Раул Албентоса. В техните договори обаче има клаузи за удължаването им с една година, които клубът може да задейства. Очаква се Бусато и Албентоса да останат. Двамата се постановиха като съществени състезатели през есента. Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР