ЦСКА-София е близо до страхотен транфер. Националът Георги Миланов е

...
ЦСКА-София е близо до страхотен транфер. Националът Георги Миланов е
Коментари Харесай

ЦСКА-София чака Георги Миланов

ЦСКА-София е покрай страховит транфер. Националът Георги Миланов е споделил " да " на " алените ", твърди в днешния си брой " Меридиан Мач ". В момента халфът е без тим и в случай че пристигна в Борисовата градина, клубът няма да заплаща за правата му. Самият футболист е изискал пролонгация, с цел да опита да си откри първо тим в чужбина. Той е обяснил, че в случай че до 10 август не успее, ще подпише с " армейците ".

Миланов беше благосъстоятелност през последните пет сезона ан съветския гранд ЦСКА (Москва), с който стана един път първенец на най-голямата страна в света. През последната акция обаче халфът трайно изпадна от състава и записа едвам 13 мача за състезание, като в единствено три от тях беше титуляр.

Опасенията на " алените " са, че най-вероятно различен съветски клуб ще изкуши 26-годишния Миланов с милионна оферта.

В ЦСКА-София имат нещо като " да " и от различен мощен български футболист. Става дума за звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев. Въможно е и той да пристигна на " Армията ", само че по-вероятно е това за следващ път да не стане. Националът е мечтан и от " алените ", и от Лудогорец, и от Левски, само че на този стадий избира да си стои в Ботев. Той води диалози с родните грандове по време на всеки трансферен прозорец, оставя си малка врата, че може и да одобри оферта, само че в последна сметка е правилен на " жълто-черните ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР