ЦСКА-София допусна сензационна загуба срещу Царско село и до голяма

...
ЦСКА-София допусна сензационна загуба срещу Царско село и до голяма
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" се провали срещу "Царско село"

" ЦСКА-София " позволи сензационна загуба против " Царско село " и значително се сбогува с упоритостите си да се бори за шампионската купа във футболното състезание. В мач от XXIII кръг на Ефбет лига тимът на Милош Крушчич игра безобразно едва и отстъпи с 1:2 като посетител на новобранеца в елитната дивизия.

Мачът се игра на стадиона в Бистрица и домакините откриха резултата още в 6-ата мин. посредством Андерсон Кордейро. Така беше прекратена серията от близо 10 мача без позволен гол на стража на " алените " Густаво Бусато. Тя спря на 888 мин. и той остава на четвърто място във безконечната класация по " сухи мрежи " в българското състезание.

" ЦСКА-София " съумя да изравни с попадение на привлечения от " Ювентус " Стефано Белтраме в 20-ата мин., само че в края на първото полувреме " Царско село " още веднъж поведе с гол на Дилан Бахамбула в 42-рата мин.

След почивката домакините се прибраха напълно в личната си половина, а възпитаниците на Крушчич по този начин и не измислиха метод да преодолеят отбраната против себе си. Това накара ядосаните почитатели на " алените " да скандират шумно " Оставка " по адрес на сръбския треньор. На трибуните в Бистрица беше и притежателят на клуба Гриша Ганчев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР