ЦСКА-София днес гостува на в среща от 15-ия кръг на

...
ЦСКА-София днес гостува на в среща от 15-ия кръг на
Коментари Харесай

ЦСКА-София търси четвърта поредна победа

ЦСКА-София през днешния ден гостува на в среща от 15-ия кръг на efbet Лига. " Червените " ще опитат да запишат 4-а поредна победа на сметката си и да продължат със мощните си игри в последно време. Столичани не могат да си разрешат неточности, защото по този начин може да изостанат в съществено в борбата за купата.

Ботев пък към момента пробва да се съвземе от тежкото проваляне в дербито с (0:6). В предишния кръг " Канарчетата " още веднъж не завоюваха, като стигнаха единствено до тъждество 0:0 със. Така отборът е в серия от три мача без триумф и ще опита да я спре през днешния ден.

Евентуална победа над ЦСКА-София ще има двойна стойност за пловдивчани. Освен че ще спрат пропадането си, те ще натрупат и съществено самочувствие, което да им бъде от изгода в идващите дуели.

Двата противника към този момент се срещнаха през първия полусезон, като тогава ЦСКА-София завоюва с 2:1. Сега Ботев ще опита да вземе реванш за това проваляне.

Домакините през днешния ден ще са без контузените Еспиноса и Попов. Така треньорът евентуално ще избере да стартира с Аргилашки под рамката и пред него Работов, Генев и в защита. Филипов и Цикарски ще работят на крилата, а и Шоколаров ще си партнират в средата на терена. Неделев и Тонев ще са двамата атакуващи полузащитници, а на върха на офанзивата ще започва Илиев.

Гостите пък се чака да излязат с Бусато на вратата и триото Антов, Матей и Занев в отбрана. Вион и Кери ще работят като халф-бекове, а Тиаго ще бъде плеймейкър. Йомов и Соу пък ще си партнират в предни позиции.

efbet Лига, 15 кръг:

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

БОТЕВ: Аргилашки, Работов, Генев, Джонатан, Цикарски, Маркиньос, Шоколаров, Филипов, Неделев, Тонев, Илиев

ЦСКА: Бусато, Антов, Матей, Занев, Вион, Кери,, Юга, Тиаго, Йомов, Соу

Стадион: База Коматево
Съдия: Николай Йорданов
Начало: 14:30 часа

efbet Лига 15 кръг, неделя 6 декември  Ботев (Пловдив) 14:30предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР