ЦСКА си върна лидерската позиция в Първа лига след рутинна

...
ЦСКА си върна лидерската позиция в Първа лига след рутинна
Коментари Харесай

ЦСКА с трета поредна победа, мина лесно през "Дунав"

ЦСКА си върна лидерската позиция в Първа лига след рутинна победа с 3:0 над " Дунав ". " Червените " имат цялостен актив от 9 точки след третия кръг и са отпред в таблицата с 2 точки повече от " Левски ".

Отборът на Нестор Ел Маестро изигра мощен мач и завоюва с лекост.

" Армейците " изпуснаха няколко положения до почивката, като изключително очевиден бе пропускът на Мауридес, който получи пас от Едвин Джеси, само че от границата на дребното наказателно поле прати топката в навън.

ЦСКА реши мача в края на първата част. В 39-а минута Борис Секулич центрира в наказателното поле, където непокритият Мауридес с глава прати топката в мрежата.

В добавеното време на първата част вратарят на " Дунав " излезе напред да пресече пас към Едвин Джеси, само че мазета топката в тялото на Мартин Ковачев, който си вкара автогол.

Осем минути след почивката ЦСКА имаше опция за трети гол, като на първо време вратарят Антонов избави удар на Джеси, а при добавката Кристиан Малинов нацели левия непряк дирек.

В 56-а минута Кирил Десподов проби от дясно в наказателното поле, финтира бранител на " Дунав " и с удар от близко насочи топката в мрежата за 3:0.

Новото попълнение на ЦСКА Евандро направи дебют, като влезе 20 минути преди края на мястото на Кирил Десподов. Бразилецът можеше и да се разпише малко по-късно, само че ударът му не откри очертанията на вратата.

До края " алените " смъкнаха темпото и запазиха сили за идния първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа против " Копенхаген " в четвъртък.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР